כללי איך יוצרים מראה של גשם?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה למראה של נוף גשום. את הנוף יש לי את הגשם לא. יש לכם דרך לעשות זאת בפוטושופ או תמונה מתאימה לשילוב בנוף הקיים?
תודה.​

• הוסף לסימניות
ניתן להשתמש במברשת ליצירת גשם
יותר קל פשוט למצוא תמונה עם גשם

• הוסף לסימניות
כבר ביקשת כאן אותה בקשה, והעליתי לך מברשות גשם, יכול להיות שלא ראית?

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור שכבה של noise
ואז motion blur
ולחפש את הבלנד שיתאים את השכבה הזו לשכבה של התמונה

• הוסף לסימניות
smeshi כתב דברים נכונים,
noise אח"כ blur סתם אח"כ לעוועל"ס באופן שלא יהא רק שחור עם noise של לבן אח"כ blend < screen אחכ motion blur

• הוסף לסימניות
smeshi כתב דברים נכונים,
noise אח"כ blur סתם אח"כ לעוועל"ס באופן שלא יהא רק שחור עם noise של לבן אח"כ blend < screen אחכ motion blur

• הוסף לסימניות
יש בפוטושופ קוקבוק. אם יהיה לי זמן יותר מאוחר, אעלה זאת בשבילך אבל אם לא, אני יכולה לשלוח לך באימייל קובץ PSD של טיפות גשם מוכנות שאת יכולה לשים מעל כל רקע.
אם תצטרכי, תכתבי לי ל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי איזה תוכנה נחמדה לעריכת תמונות (אני צריכה לבדוק בבית איך בדיוק השם שלה)
שנותנת אפקטים של גשם, שלג, בועות וכל מרעין בישין

• הוסף לסימניות
זכור לי שהיה אקשן שמגיע עם הפוטושופ במקור ויש בו אפקט של גשם שיורד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה