כללי איך יוצרים קולאז' בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
שלום לכן מעצבות

אשמח אם מישהו יתן לי הדרכה לעניין הזה. אני צריך עזרה עם הפוטושופ .
תודה

• הוסף לסימניות
מבחינה עיצובית, או טכנית?

• הוסף לסימניות
אם הכוונה לקצורי דרך, ככל הידוע לי אין, צריך לבנות את זה

• הוסף לסימניות
מיכאל, מבחינה טכנית זה די פשוט, אתה פותח דף חדש בגודל הרצוי, מכניס פנימה תמונות בשכבות, מגדיל מקטין לגודל שנראה לך, נעזר בקונטרול פסיק לקבלת רשת, ממקם לטעמך ... ופה בעצם הקושי, איך לסדר אותם, לזה צריך את החוש הגרפי, ו... זהו :)

את הטלפון יש לך

• הוסף לסימניות
היי, יש תוכנה חינמית של מיקורסופט שיוצרת קולאזים אוטומטית, קיים מגוון רחב של אפשרויות.
אני לא זוכרת כרגע את שם התוכנה, תנבור קצת באתר שלהם.

• הוסף לסימניות
יש גם את שייפ קולאז', כיפית ומתוקה אם כי קצת מוגבלת.

• הוסף לסימניות
מה התוכנה הזו עושה, מערימה תמונות אחת ע"ג השנייה , לזה יקרא קולז'? תקנו אותי אם אני טועה

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד לחסומים
אודה מאד!!!

• הוסף לסימניות
התוכנה לחסומים

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
פיקאסה של גוגל שווה הרבה יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה