מממ...נכנסתי לשם וכנראה שאני לא עליתי הגורל אבל ההורים שלי כן...
אני רווקה ומעל גיל 18 אבל הם לא מקבלים את התעודת זהות שליאם את רווקה ומעל גיל 18, את יכולה לענות במקום ההורים.
באותו עניין - איך מתפטרים מהם אחת ולתמיד? הם לא מפסיקים לנדנד.
תכניסי את מספר הזהות של מי ש'יצא' בהגרלה. אצלנו מבקשים ילד מסוים וכשאומרים שהוא לא בבית, שואלים את מי שענה אם הוא מעל גיל 18.אני רווקה ומעל גיל 18 אבל הם לא מקבלים את התעודת זהות שלי
את צריכה את התז של מי שעלה בגורל.אני רווקה ומעל גיל 18 אבל הם לא מקבלים את התעודת זהות שלי
אי אפשר להתפטר מהםבאותו עניין - איך מתפטרים מהם אחת ולתמיד? הם לא מפסיקים לנדנד.
זה אומר שהם יתקשרו אלי לטלפון ולא יוותרו לי?אי אפשר להתפטר מהם
כן.ניסתי להתחמק מהם כבר חודשיםזה אומר שהם יתקשרו אלי לטלפון ולא יוותרו לי?
עונים להם...באותו עניין - איך מתפטרים מהם אחת ולתמיד? הם לא מפסיקים לנדנד.
אבל זה לא אני זה אבא שליכן.ניסתי להתחמק מהם כבר חודשים
תצלצלו מחר. עוד שעה.בבוקר
והם חוזרים,ובסוף עונים להם.
זה חובה,מי שלא עונה קונסים אותו
אז יקנסו את אבא שלך ולא אותך!אבל זה לא אני זה אבא שלי
את כנראה נשואה והם קבלו את התעודת זהות שלךלא צריך לעשות עסק מכל דבר......
אני עניתי דרך האתר,
סך הכל פחות כ10 דקות
וקיבלתי 75 שקל
תצרו איתם קשר טלפוני(מופיע באתר) וישלחו לכם למייל תו ע"ס 75 ש"ח(רק מי שענה באתר)עניתי דרך האתר ולא קיבלתי את הזיכוי, מישהו יודע מה אני עושה?
תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שרי שיצר1 //