דרוש מידע איך יוצרים קשר עם מפקד האוכלוסין?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה תרווחי בזה שתעני להם ?
את לא מקבלת על זה שום דבר.
הם שואלים שאלות על השכלה , ילודה , משכורת ,רווחים לפי חודש וכו'..

כל הקורונה חפרו לי כל חודש.. עם טלפון לענות ואיום שחובה לענות ,
עניתי כי לא היתה לי ברירה , העדפתי בטלפון ולא לשבת עם נציג וחוברת..
זה כל פעם 10 ד' ויותר.
והם לא משלמים על זה שום דבר.
זה כל חודש לענות מחדש על השאלות וכל פעם אם יש שינוי כזה או אחר.
אחרי שנה שהבטיחו לי שזה מסתיים . הם התקשרו שוב שיש להם שאלות בנושא מגורים בלי קשר לסקר הקודם.
התעצבנתי כבר והרמתי צעקות על הנציגה .. ומאז לא עונה להם.

תאמיני לי שזה לא שווה את זה.. הם נודניקים אמיתיים.
אוי וויי, זה לא משהו חד פעמי??

• הוסף לסימניות
אצלי זה ממש לא היה חד פעמי.
יכול להיות שסקר דרך האתר זה לא המדגם..
יש להם מדגם בכל עיר, אנשים שעולים בגורל חייבים לענות על השאלות.
וזה לשנה חובה!!!
הקנס יכול להגיע לגובה של 500 שקלים גם .
בקרונה זה היה בטלפון אבל בעיקרון ברגיל מגיע פקיד הביתה ויושב וחופר לך על כל ההכנסות וההוצאות מה כמה למה.

[בעיני זו חדירה לצנעת הפרט, דמוקרטיה ? מישהו אמר.. לא אצל הלמ"ס..
כבר היו כתבות שמידע דלף החוצה כולל שמות הנסקרים ולעיתים שימש נגדם ..
זה רק אומר לך כמה חסוי זה.. ]

בקיצור אם לא עלית בגורל , ואין לך חובה לענות..
אל תתנדבי .

• הוסף לסימניות
מפקד האוכלוסין הוא כן משהו חד פעמי (אחת לעשר-15 שנה...), יחסית פחות "חופר" מהסקרים הרגילים, ניתן לפנות לשאלות ובעיות כאן:

אגב, אשמח לכתבות על מידע שדלף החוצה, כי לפי מה שאני יודע מאז קום המדינה לא התגלה דבר כזה כי יש נהלי אבטחת מידע מאוד מחמירים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה