מידע שימושי איך יוצרים קשר עם מפרסם בלוח מודעות?

• הוסף לסימניות
לכאורה כן.
רק למנויי פרימיום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ולתייג את הניק מהמודעה שיפנה אלי זה כן מאושר?

• הוסף לסימניות
אבל אולי צריך לחלק בין מודעות שחשובות למפרסם או לקוראי המודעות.
מודעות כמו דרושים (להם יש ביקוש רב) יהיו חשופות רק לפרימיום,
ואילו מודעות כמו דירות להשכרה/מכירה וכדומה יהיו חשופות לכולם, ואז הרווח למפרסמים יהיה משתלם יותר.

• הוסף לסימניות
אני מסכימה עם @תם וחכם
למה כשאני מפרסמת בתור מנויית פרימיום, קהל היעד שלי מצומצם מאוד, ואין לי אפשרות לפנות לכל הקהלים

• הוסף לסימניות
לא יודע מה אתם רוצים?
אפשר פשוט להכניס מספר טלפון למודעה
(או שאולי זה נוגד את הכללים?)

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אסור להכניס פרטים נוספים במודעות, (כמו טלפון, מייל וכד')

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדקתי וזה מה שמופיע
1625667317440.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זו באמת החלטה די מתמיהה של פרוג,
שהופכת את כל הלוח מודעות להרבה פחות רלוונטי.
חבל... :(
(ואני חושבת כך גם בתור מנוי פרימיום)

אם זה בגלל שרוצים להימנע מיצירת קשר ע"י ניקים לא מוכרים
הרי זה שפרסם את המודעה הוא פרימיום. אז כן יש פיקוח על צד אחד
כמו שבהודעות פרטיות, מנוי פרימיום יכול להתכתב עם מי שאינו כזה.

• הוסף לסימניות
אולי שמנויי פרמיום יחשבו פעמיים אם משתלם להם לפרסם בכלל בזמן שלא כולם יכולים ליהנות מהפרסום.

• הוסף לסימניות
למרות דבריי הקודמים אני חושב שהפירסום בפרוג עובד מעולה, ואני אומר זאת מנסיון.
ועדיין אני חושב שמערכת האתר יכולה ליצור התאמות שיאפשרו למקסם את כח הפירסום של האתר לטובת משתמשי הפירומיום, וגם לטובת בעליו..
(ואגב, מוצדק מאד בעיני שבעלי האתר גובים כסף, זאת מערכת שמספקת יכולת מסוימות, וזכותם לקבל על כך תמורה וגם להרוויח על כך. אלא שעלות ורווח צריכים להיות מידתיים כלפי התועלת, וכאן המחיר של פרוג הוא בהחלט מידתי והגון בעיני).

• הוסף לסימניות
לדעתי ערך הפרסום בפרוג ירד פלאות מאז שחסמו את המידע לכל נכנסי האתר, מצד אחד פרוג מתגאים בכמות הנמאים באתר, אך מצד שני לא מספרים כי רוב רובם לא יוכלו להשתמש במידע שתפרסם....

• הוסף לסימניות
לדעתי ערך הפרסום בפרוג ירד פלאות מאז שחסמו את המידע לכל נכנסי האתר, מצד אחד פרוג מתגאים בכמות הנמאים באתר, אך מצד שני לא מספרים כי רוב רובם לא יוכלו להשתמש במידע שתפרסם....
כל מילה,
ושכחו כנראה שהחברות שמפרסמות כעת, כגון מעייני הישועה, טאוי מטבחים, חממה, אוצר החכמה, ועוד ועוד.. לא מפרסמים בגלל כמות המנויי פרימיום שיש באתר אלא בגלל כמות הגולשים שלמשל עומדת כעת על:719 איש. אז כן צריך לתת הטבות למנויי פרימיום, הם צריכים לקבל דברים כי הם משלמים משא"כ שאר הגולשים. אבל אף אחד לא יעשה מנוי בפרוג בשביל שלש לילות בדירה בטבריה/חיפה בביה"ז..

• הוסף לסימניות
היתה אחת ממודעות הדרושים שעניינה אותי
שאלתי אם אפשר לעשות מנוי לחודש למשל
ונעניתי שהמנוי הוא לשנה
חבל...

• הוסף לסימניות
למה כשאני מפרסמת בתור מנויית פרימיום, קהל היעד שלי מצומצם מאוד, ואין לי אפשרות לפנות לכל הקהלים
זו באמת החלטה די מתמיהה של פרוג,
שהופכת את כל הלוח מודעות להרבה פחות רלוונטי.
אני חושב שזה בדיוק כמו להתקשר לעיתון שאי מפרסם בו, ולהתלונן למה מחלקים את העיתון רק למנויים, הרי אני מפרסם שם ורוצה פריסה לקהל רחב.... :rolleyes::rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה