כללי איך יוצרים שוליים בהירים ב PS?

• הוסף לסימניות
יש לי כמה תמונות ואני רוצה לשלב אותם תמונה בתוך תמונה, ושהתמונה בשוליה תיהיה לאט לאט בהירה (אני מקווה שהבנתם מה אני מתכוון) איך עושים את זה בPS??

• הוסף לסימניות
מסכה ופילטר בלור על המסכה
יש עוד שיטות השאלה איזה גירסא יש לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;367471:
מסכה ופילטר בלור על המסכה
יש עוד שיטות השאלה איזה גירסא יש לך
cs4. אין דרכיםיותר פשוטות כמו שיש בכל תוכנת גרפיקה מתחילה?

• הוסף לסימניות
פוטושופ זה לא תוכנה שלוחצים על כפתור והכל נוצר מאיליו... אין ספריה של מסגרות ותבחרי....
וזה דווקא המעלה שלה. שיש לך איספור פונקציות והכל נמצא בתוכנה אבל- הגרפיקאי צריך לעבוד קצת... ולהפעיל את הראש.
מה שכן את יכולה ליצור אקשן או סטיילס ואז להחיל את זה על כל התמונות. אבל את הראשון צריך ליצור. והלאה זה פשוט יותר.
מה שהציעה studio dv.d נכון ופשוט תצרי אחד לפי ההדרכה שלה. או תקליטי לתוך אקשן או תשמרי בתור סטייל. ואז ההמשך יהיה לך יותר פשוט.
בהצלחה!!!
<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_367471", true); </SCRIPT>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה