כללי איך יוצרים תמונה בסגנון הפרסומתשל בדין עם הבדים?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות סדרה של 6 תמונות עם בתים, שביל וכו' (נראה לי שיש הרבה פריטים ולא רק כמה גדולים) בסגנון של הפרסומת של בדין, כמו שמצו"ב.
באיזו דרך אפשר ליצור זאת?
עבודה ידנית, פילטר, מתאים יותר לציירים או אומנים?

קבצים מצורפים

• פרסומת בדין.jpg
    KB 693.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני התעמקתי בפרסומת הזו פעם וניחשתי שזה יוצר בתכנת תלת ממד. (לא שיש לי ניסיון עם תוכנה כזו, אבל מעניין לשמוע דעה של אנשי תלת ממד בנידון).

• הוסף לסימניות
זה נראה משחק של אור וצל עם צילום בדים. זה לא נראה תלת מימד. אולי הלבישו את זה על תלת מימד.

• הוסף לסימניות
לדעתי תל"מ

• הוסף לסימניות
גם אם תלת מימד הציורים זה ציורים
אגב ראיתם את ההילה שיש מסביב לכל אובייקט לדוגמה מסביב לסיר (ניתן להבחין בזה בחלק שחופף עם הבדין)
למה אתם חושבים שזה תלת מימד?

• הוסף לסימניות
לדעתי פוטושופ נקי.
בדים עם כיסים ותפירות + מברשות של תפירות.
אור וצל.

• הוסף לסימניות
והנה תמונה יותר ברורה באדיבות פשקוויל.

badin.jpg

• הוסף לסימניות
זה לא פשוט לבנות את זה בתלת ממד? חשבתי שיש שם אופציות למרקמים - אז אין מרקמים של בדים?
סליחה שאני נשמעת בורה, זה היה נשמע לי שאמור להיות פשוט מאוד לבנות כזה דבר בתלת ממד...
חשבתי שהבניות של הזויות והסיבובים והעומקים נראות אמיתיות מדי בשביל שזה יהיה ציור סתם בפ"ש.

• הוסף לסימניות
יתכן שאם היה מישהו מיקצוען בתלת מימד זה באמת היה די פשוט.

בקשר למודעה הזאת היא נעשתה בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה