כללי איך יוצרים?

• הוסף לסימניות
איך יוצרים השתקפות בפוטושופ?
(ברשותי גרסת CS5 אם זה משנה...)
ואם תוכלו להסביר לי איך מצרפים קובץ, אעלה דוג' להשתקפות שראיתי!

(כתבתי בטעות אשכול זהה בתוך "מדריכים ומתנות"
יש לי אפשרות להסיר את האשכול?)

בהצלחה ותודות לכם!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;694880:
איך יוצרים השתקפות בפוטושופ?
(ברשותי גרסת CS5 אם זה משנה...)
ואם תוכלו להסביר לי איך מצרפים קובץ, אעלה דוג' להשתקפות שראיתי!

(כתבתי בטעות אשכול זהה בתוך "מדריכים ומתנות"
יש לי אפשרות להסיר את האשכול?)

בהצלחה ותודות לכם!!

משכפלים את התמונה,
הופכים אותה,
יוצרים מסכה ובה מעבר צבעים המעלים את התמונה אל הרקע,מסמוך לאוביקט והחוצה.

• הוסף לסימניות
אין איזו אופציה קצרה יותר? (משהו מהיר כמו הצללה...)
פשוט אני נתקלת בבעיה כשאני רוצה לדוג' להשקיף תמונה שעומדת מוטה- ז"א בפרופיל---
הסברתי טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;694894:
אין איזו אופציה קצרה יותר? (משהו מהיר כמו הצללה...)
פשוט אני נתקלת בבעיה כשאני רוצה לדוג' להשקיף תמונה שעומדת מוטה- ז"א בפרופיל---
הסברתי טוב?

אין משהו אוטומטי. לפחות לא בCS3.
אך נראה לי שגם בCS5 אין.

אולי יש סקריפטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה