דרוש מידע איך יכול להיות שאין מאמן למבוגר עם הפרעת קשב שיש לו המלצות

• הוסף לסימניות
איך זה יכול להיות !!!!
עשיתי חיפוש הרבה הרבה זמן !!!!
דיברתי עם צביקה מור שהוא כבר עזב את התחום וגם הוא לא ידע על מי להמליץ, משהו פה לא הגיוני, כ"כ הרבה קורסים יש על הנושא, ובסוף אני מוצא שתי אנשים שמפרסמים, וגם הם כשמבקשים המלצות, אין להם !!!

• הוסף לסימניות
זה פחות תחומים שגברים פונים אליו. אתה יכול להתייעץ עם ד"ר חיים דיין על אנשי מקצוע מתאימים - אולי דווקא עו"סים יתאימו.

• הוסף לסימניות
זה פחות תחומים שגברים פונים אליו. אתה יכול להתייעץ עם ד"ר חיים דיין על אנשי מקצוע מתאימים - אולי דווקא עו"סים יתאימו.
אבל כל הזמן יש קורסים בתחום, צביקה מור עצמו אמר לי שיש לו תלמידים בלמדו אצלו בצמרת, לפני כמה שנים איפה הם?

• הוסף לסימניות
איך זה יכול להיות !!!!
עשיתי חיפוש הרבה הרבה זמן !!!!
דיברתי עם צביקה מור שהוא כבר עזב את התחום וגם הוא לא ידע על מי להמליץ, משהו פה לא הגיוני, כ"כ הרבה קורסים יש על הנושא, ובסוף אני מוצא שתי אנשים שמפרסמים, וגם הם כשמבקשים המלצות, אין להם !!!
דווקא יש. יעקב לייפער מבני ברק. מרוצים מאוד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה !!! עזר לי מאד
האם יש למישהו נסיון עם מאמן קש"ר למבוגרים באזור ירושלים ביתר בית שמש?

• הוסף לסימניות
דחוף מידע על מאמן קש"ר למבוגרים באיזור ירושלים ביתר בית שמש - מנסיון !!!!

• הוסף לסימניות
לי יש המלצה
פנו באישי
מקבל בגבעת שאול בירושלים רק מגיל ישיבה קטנה..

• הוסף לסימניות
קוגפאן מבוגרים.
לא לוותר על מענה מקצועי ולא להתפתות ללכת לטיפול על ידי כאלו שעברו הכשרה מינימלית.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי? זה לא קשור לאימון להפרעת קשב, זה ענף ספציפי מאד בתחום האימון האישי,
קשור מאד, אם תמצא מרפא בעיסוק שלמד קוגפאן מבוגרים תרוויח בגדול, מדובר על גישת טיפול תפקודית לקשיי קשב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה