דרוש מידע איך יכול להיות שירד לי יותר מ-25% מס מקופת גמל?

• הוסף לסימניות
בס"ד
עשיתי משיכה מקופת גמל להשקעה, וירד לי מס יותר מ-25%, איך זה יכול להיות?
ביאור 2025-12-16 121050.jpg

יש לציין שזה קופה שנפתחה בכלל, ואח"כ עברה למגדל,

ובאופן כללי אני רוצה לדעת בשביל מעשר כספים, איך אני יודע את השורה התחתונה כמה הקופה הרוויחה לי? השורת רווח בדו"ח משיכה, זה כולל גם את הרווחים של שנה שעברה והקופה הקודמת?

• הוסף לסימניות
עשיתי משיכה מקופת גמל להשקעה, וירד לי מס יותר מ-25%, איך זה יכול להיות?
מה שאתה רואה ברווחים, זה רק הרווחים באותה שנה של הדו"ח, אבל יש גם רווחים משנים קודמות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות
בס"ד
עשיתי משיכה מקופת גמל להשקעה, וירד לי מס יותר מ-25%, איך זה יכול להיות?צפה בקובץ המצורף 2130989

יש לציין שזה קופה שנפתחה בכלל, ואח"כ עברה למגדל,

ובאופן כללי אני רוצה לדעת בשביל מעשר כספים, איך אני יודע את השורה התחתונה כמה הקופה הרוויחה לי? השורת רווח בדו"ח משיכה, זה כולל גם את הרווחים של שנה שעברה והקופה הקודמת?
אתה יכול לקחת את הסכום שירד להכפיל ב3 וזה הרווח לאחר ניכוי מס
רק חשוב לשים לב שזה לא כולל את עליית המדד
ואם צריך על זה מעשרות כל אחד ישאל את רבותיו

• הוסף לסימניות
באישור משיכה לא מופיע הרווח ממנו נוכה מס,
אבל אפשר לבקש מהם דוח עזר למשיכה - שם מפורט הרווח הנומינלי והריאלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה