קורונה איך יתבטא סגר כללי וכמה זמן זה ימשך?

• הוסף לסימניות
מה נראה לכם?
יהיה אפשר לצאת לביקור בין חברים / משפחות כשאין בהם קבוצות סיכון/חייבי בידוד?

הבעיה הגדולה שלא יודעים מי חיב בבידוד, רק אחרי הזמן.
באמת באמת כדאי לא להפגש עם אנשים, הכי שאפשר.
נשמע הזוי, כי המציאות הזויה.
השם יושיענו.

• הוסף לסימניות
בעיני ילדים הם לפחות כמו בע"ח
כמה זמן יכולים ילדים להיות בבית ???
הם חייבים לצאת ולהתאוורר קצת!
כתוב למעט יציאה עם ילדים או עם בעל חיים
למה להתעצבן סתם?

• הוסף לסימניות
דיווח מאתמול
משה נוסבאום בערוץ 12: המשטרה ומשמר הגבול כבר ערוכים כדי לאכוף סגר ארצי. ייתכן ויהיה צורך וסיוע בצוותי ענק של צה״ל ובעשרות אלפי מחסומים.

• הוסף לסימניות
דיווח מאתמול
משה נוסבאום בערוץ 12: המשטרה ומשמר הגבול כבר ערוכים כדי לאכוף סגר ארצי. ייתכן ויהיה צורך וסיוע בצוותי ענק של צה״ל ובעשרות אלפי מחסומים.

אבל אין סגר....
זה הבדל גדול

והכי חשוב שאנשים יקפידו על הכללים

• הוסף לסימניות
אבל אין סגר....
זה הבדל גדול

והכי חשוב שאנשים יקפידו על הכללים
הא בהא תליא אם יקפידו על הכללים לא יהיה סגר
ולהפך אם לא יקפידו על הכללים לא בטוח שיהיה למי לעשות סגר וד"ל

• הוסף לסימניות
אני גם בלחץ מאוד מהסגר אם יהיה.
אבל אני כן מבינה שבתוך תוכי אני רוצה את זה.
לא רוצה את זה כמו שרוצה פשוט שהוירוס ייעלם. ומבינה שהדרך היחידה בו הוא יכול להעלם - זה סגר!
זה קשה, זה מדכא, זה מלחיץ ועל זה הדרך..
אבל אין פתרון אחר. אלא אם הקב"ה יחליט אחרת.

• הוסף לסימניות
אני גם בלחץ מאוד מהסגר אם יהיה.
אבל אני כן מבינה שבתוך תוכי אני רוצה את זה.
לא רוצה את זה כמו שרוצה פשוט שהוירוס ייעלם. ומבינה שהדרך היחידה בו הוא יכול להעלם - זה סגר!
זה קשה, זה מדכא, זה מלחיץ ועל זה הדרך..
אבל אין פתרון אחר. אלא אם הקב"ה יחליט אחרת.

אני לא ככ מבינה אתכם על הסגר כללי או לא?
אומנם עכשיו זה לא מוגדר ככה
אבל כרגע בגדול זה כמו הסגר כללי.

• הוסף לסימניות
אני לא ככ מבינה אתכם על הסגר כללי או לא?
אומנם עכשיו זה לא מוגדר ככה
אבל כרגע בגדול זה כמו הסגר כללי.
ממש לא, ראו איך מנינים מתנהלים בביכ"נ אין מרחק של חצי מטר בין אחד לשני וגם בתחבורה הציבורית.
אין ספק שרק סגר יעזור, וחבל שהציבור לא מבין לבד שצריך להתנהג כך דבר שהיה מונע את הצורך בזה.

• הוסף לסימניות
ממש לא, ראו איך מנינים מתנהלים בביכ"נ אין מרחק של חצי מטר בין אחד לשני וגם בתחבורה הציבורית.
אין ספק שרק סגר יעזור, וחבל שהציבור לא מבין לבד שצריך להתנהג כך דבר שהיה מונע את הצורך בזה.
ברשתות התקשורת מדברים שאם הציבור לא ישמע להוראות וימשיכו לשוטט ברחובות זה יכנס לצו ויאכפו את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה