ביררתי את הנושא.פתחתי תיק השקעות באקסלנס
ולפי מה שאני קוראת כאן מינימום להפקדה הוא 20K מינימום
לא?
אם אני מבינה נכון התהליך הוא שהם פותחים לי חשבון מסחר לשם אני מפקידה
ומשם אני קונה את המניות
נכון?
אז המינימום הוא על הקניה ולא על ההפקדה בחשבון?
אודה לעזרה מהמבינים..
תודה!
זה משהו חדש?ביררתי את הנושא.
הפקדה דרך חבר מביא חבר - מינימום 15,000 + 100 ש"ח מתנה
הצטרפות ישירה - מינימום 4500 ללא מתנה.
כן, זה השתנה ל 15,000 ש"ח לפני כחודש.זה משהו חדש?
כי אני כבר יודע לדקלם מתוך שינה, אקסלנס החל מעשרים אלף ש"ח...
מישהו?אם החשבון שם הוא ע"ש אקסלנס איך זה נחשב בבעלותי
אם חלילה יש פשיטת רגל נגיד?
ואם הבנק נופל....?אם החשבון שם הוא ע"ש אקסלנס איך זה נחשב בבעלותי
אתה מדבר על המזומנים או על הניירות?אם החשבון שם הוא ע"ש אקסלנס איך זה נחשב בבעלותי
?לגבי המזומנים אני מבין את החשש.
הכסף שנשאר בחשבון שלך ולא קנית איתו
ברור. אבל כמה רמת הסיכוןהכסף שנשאר בחשבון שלך ולא קנית איתו
כמו הסיכון בבנקברור. אבל כמה רמת הסיכון
לענ"ד - יותר.כמו הסיכון בבנק
החשבון בבנק הוא על שמי ובכל רגע אני יכולה למשוך את הכסףכמו הסיכון בבנק
אחרי קנית המניות, הן כן על שמי?לענ"ד - יותר.
הבנקים מבוססים יותר מחברות ההשקעות.
אבל אין שום צורך להחזיק שם מזומנים יותר מיום יומיים.
לא הבנת נכון.אם הבנתי נכון, זה לא על שמי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים