עוגות/עוגיות איך כדאי להקפיא עוגות גבינה?

• הוסף לסימניות
אז נשארו לי הרבה עוגות גבינה, אפויות.
ואני רוצה להקפיא אותן חתוכות. איך הכי כדאי לעשות את זה?
להניח בתוך כלי אחסון עם שקית ניילון בין שכבה לשכבה ילך טוב?
(זה לא לאירוע או משהו, כן? זה רק בשבילי)

ושאלה נוספת,
כמה זמן העוגות האלו מחזיקות במקרר?

• הוסף לסימניות
עוגות גבינה לא טובות בהקפאה, הן מגירות נוזלים.
במקרר אפשר לשמור 5 ימים בכיף, אולי יותר, לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
עוגות גבינה לא טובות בהקפאה, הן מגירות נוזלים.
במקרר אפשר לשמור 5 ימים בכיף, אולי יותר, לא ניסיתי.
אוף, חבל.
נראה לי שבכל זאת אקפיא אותן, כי לאכול תוך כמה ימים לא נצליח, ואני גם לא רוצה להאביס את כולם רק כדי שייגמר סוף סוף...
לעצמי נראה לי שאוכל אותן חצי קפואות, אולי ככה פחות יגירו נוזלים?

• הוסף לסימניות
אוף, חבל.
נראה לי שבכל זאת אקפיא אותן, כי לאכול תוך כמה ימים לא נצליח, ואני גם לא רוצה להאביס את כולם רק כדי שייגמר סוף סוף...
לעצמי נראה לי שאוכל אותן חצי קפואות, אולי ככה פחות יגירו נוזלים?
לדעתי זה לגמרי בסדר בהקפאה.
נכון זה מגיר נוזלים, אפשר לספוג אותם בקלות.
אולי זה לא מאה אחוז כמו טרי, אבל זה מספיק טעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה