- הוסף לסימניות
לי זה מחזיק מעמד שנים.נכתב ע"י ari;1229916:לשים לב:
את הסימון עם הלק צריך לחדש בערך פעם בחודש חודשיים.. הוא יורד עם הזמן,
אני מסמנת איתו בקבוקים של תינוקות ומוצצים
אולי את מרתיחה אותם?
לי זה מחזיק מעמד שנים.נכתב ע"י ari;1229916:לשים לב:
את הסימון עם הלק צריך לחדש בערך פעם בחודש חודשיים.. הוא יורד עם הזמן,
אני מסמנת איתו בקבוקים של תינוקות ומוצצים
נכתב ע"י שלמה;1229875:למדתי בעבר שחורצים סימן רק את הכלים החלביים וסימנך "חריצי גבינה".
שלא חורצים לסימן בבשרי וסימנך "ובבשרם לא ישרטו שרטת".
נכתב ע"י sarigold5;1229927:לי זה מחזיק מעמד שנים.
אולי את מרתיחה אותם?
נכתב ע"י אפרתה;1229931:הבעיה הקטנה היא שצריך לצרף את הפסוקים הנ"ל ליד הכלים, שמא ישכחו את הסימנים... ומה בנוגע לכל האורחים שאינן מכירים את סימניו של כבודו??
![]()
נכתב ע"י ariels;1230144:רגע, אבל מה עושים במקרה שיש בעיקר כלים בשריים
מעט פרווה
ובחלבי רק כמה קופסאות
זה לא יעזור לסמן את החלבי כמובן
(אני מדברת על כלי פסח, בהחלט מסומן אצלי גם הפרווה וחלק מהבשרי, ולא ידעתי על ההלכה הנ"ל - כתבתי בארטליין שחור ב' על בשרי, פרווה על פרווה וכו')
נכתב ע"י שלמה;1229875:למדתי בעבר שחורצים סימן רק את הכלים החלביים וסימנך "חריצי גבינה".
שלא חורצים לסימן בבשרי וסימנך "ובבשרם לא ישרטו שרטת".
נכתב ע"י שלמה;1230156:בבית שלנו, בפסח, כל הכלים כברירת מחדל הם בשריים.
מה שחלבי (בד"כ מזון תינוקות) מקומו בכיור צדדי...
איך?אני סימנתי עם נייר זכוכית - 1,000
זה אשכול מלפני שתים עשרה שנה..אני סימנתי עם נייר זכוכית - 1,000
עשיתי מסגרת של שפשוף עם נייר זכוכית על הסיר ועל המכסהאיך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //