דרוש מידע איך כולל קטן יכול להחזיק את עצמו 'מעל המים'?

• הוסף לסימניות
יש לי חבר ראש כולל ,
כולל קטן - 10 אברכים - רובם ככולם אני מכיר אישית, באמת יושבים ולומדים,
לפני כמה חודשים הוא פנה אליי בבקשת עצה - אחד התורמים הכבדים שלו, קרי - מי שבעצם היה נותן כמעט את כל הכסף - הפסיק לשלוח את תרומותיו
היו לי ולו הרבה רעיונות, חלקם אפילו ביצענו או ניסינו לבצע, כל מיני התרמות קטנות ונסיונות להגיע לאיזו שהיא תודעה ציבורית.
למעשה שום דבר לא עזר ולא הועיל - הבור לא התכסה והוא רק הולך ותופח - אני מאמין שמדובר כבר ב50 אלש"ח וצפונה, חלקם נלקחו כבר מגמ"חים וכדו'
האיש לא רוצה , ובצדק, לכתת רגליו מעבר לים ולהוציא עצמו ממה שנשאר בו באהלה של תורה.
עכשיו הוא במצב שהוא מתחיל לחשוב לאן פניו מועדות - לסגור, לצמצם, וכו'
אני רוצה לעזור לו, באמת חבל לי שהכולל הזה ייסגר.
אולי יוכלו חברי הפורום הנכבדים לעוץ לי מנסיונם או מנסיון חבריהם - איך למען ה' מחזיק את עצמו כולל קטן, בלי תמיכה קבועה של בעל ממון, ובלי שם ורעש גדול ויכולת להקים מצ'ינגים וכולי, ובלי לטוס,
אני לא מבין גדול ב'שנור' אבל אני מניח שהתשובה היחידה היא גיוס הו"ק, הרבה הו"ק, מהרבה אנשים, להרבה זמן,
איך עושים את זה ? איך משכנעים מישהו שמעולם לא הכיר אותך לתת לך הו"ק?
יש כאן מישהו שגייס כספים ויכול לעזור לי מנסיונו ? איזה רעיון אחר ? מה באמת עושים ראשי הכוללים הקטנים? האם כולם נסמכים על בעל ממון שמוכן לשלוח להם כל חודש המחאה של עשיריה או שבעה ?

• הוסף לסימניות
מההיכרות שלי לכוללים הקטנים תמיד יש תורם או תורמים קבועים גדולים שמחזיקים אותם.
ייתכן והר"כ המדובר יכול להכניס את הכולל שלו כחבורה לכולל גדול יותר שיסכים לקבל

• הוסף לסימניות
צריך להשיג כמות של הוראות קבע אפ' מאוד קטנות אבל קבועות.
אפשר ע"י שקוראים את הכולל ע"ש משהו שנפטר ומגייסים מבני המשפחה וכו'
לפעמים בגלל שההוראות קבע קטנות 50ש"ח וכד' לאנשים לא אכפת להשאיר אפ' לטווח ארוך.
עלו והצליחו.

• הוסף לסימניות
ישנן חברות טלמרקטינג חיצוניות שעובדות בעבור ארגונים, מוסדות, כוללים וכדו', תמורת תשלום + אחוזים - אישית לא ניסינו את האופציה, מכמה וכמה סיבות, אבל מישהו שאנחנו מכירים עובד עם חברה כזו והוא מחזיק כולל ענק - רק הוא הלך על כולל לזכר רב מאד גדול והוא מצליח.

אגב, שימור תורמים! לא להפסיד תורמים בשל תחזוקה לא נאותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה