איך כותבים אברהמי באנגלית?

• הוסף לסימניות
חשבתי לפתוח אשכול תרגום שמות
כך כל אחד יוכל לכתוב את השמות שהוא יודע בעברית/אנגלית.
יכול להיות מזה תועלת?

• הוסף לסימניות
וודאי!

אני היה ממליץ אותך בחום!!!

דרך אגב, הסתדרת?

• הוסף לסימניות
אאה.........:eek:
לפני רגע עניתי על זה למישהי בפרטי,
היא שאלה בשבילך? את שאלת בשבילה? או שזה צירוף מקרים מעניין?

בכל מקרה, עניתי לה לאחר דיון כאן שלעניות דעתי צריך לכתוב כך: avreymi

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;1048424:
אאה.........:eek:
לפני רגע עניתי על זה למישהי בפרטי,
היא שאלה בשבילך? את שאלת בשבילה? או שזה צירוף מקרים מעניין?

בכל מקרה, עניתי לה לאחר דיון כאן שלעניות דעתי צריך לכתוב כך: avreymi

בהצלחה!

:D:D:D
יש עוד כמה אופציות
:)

• הוסף לסימניות
קורה לי הרבה פעמים עם לקוחות... שרוצים שם באנגלית ;)
אני בד"כ שואלת אותם איך הם נוהגים לכתוב כי יצא כבר כמה פעמים שטעיתי (כמובן לפני הדפסה...))

• הוסף לסימניות
וואו מהמם לגלות אשכול כזה ישן...
תכלס איך אני כותב אברהמי באנגלית לא אברימי אני צריך את זה לחריטה למתנה לחבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה