עזרה איך כותבים את זה?

• הוסף לסימניות
במקרים כאלו מומלץ להשתמש ב"חכמת ההמונים", קרי, חיפוש גוגל, לחפש את הביטוי שמסופקים לגביו עם מרכאות שמקיפות אותו (בכדי לקבל תוצאות עם הביטוי המדויק ולא ביטויים דומים שמקבלים בחיפוש רגיל על ידי האלגוריתם החכם של גוגל), ולראות כמה תוצאות יש לכל ביטוי. לדעתי, זו אינדיקציה מעולה.
במקרה דנן ניתן לראות:

מאמרים פופולרים - כ1700 תוצאות
מאמרים פופולארים - כ2400 תוצאות
מאמרים פופולריים - כ152000 תוצאות
מאמרים פופולאריים - כ4000 תוצאות

הזוכה שלנו בהפרש ניכר הוא: מאמרים פופולריים

ברכות!

• הוסף לסימניות
1. מאמרים פופולרים
2. מאמרים פופולארים
3. מאמרים פופולריים
4. מאמרים פופולאריים
3. מאמרים פופולריים.

חושבת שאין צורה מוחלטת כי במקור זו לא מילה בעברית.
זה לא קשור לעברית או לא, היא לא שואלת על איות (לדוגמא תורכיה/טורקיה ששתיהם נכונים) אלא על המבנה של המילה
הסבר:
מאמרים פופלריים ביחיד זה מאמר פופולרי. את רוצה לרבות את התואר פופולרי, ומוסיפה לו סיומת "ים", נהיה שתי יודים.
למרות שנפוץ לכתוב עם א המילה היא בלי א.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

@הכלבויניק @הדוויג
אשמח ממש להבין אחת ולתמיד איך עובד האלגוריתם הזה;
כל הקידום מאמרים בתצוגת הפרונט של האתר, לפי מה זה מקודם, תאריך? אבל מלא פעמים צצים לי מאמרים עתיקים בפרונט?
האם כמות הצפיות / ליוקים משפיעה?
האם זה קשור גם למשתמש עצמו? כלומר, כשאני נכנסתי מניק אחר שיש לי פה, נוכחתי לראות שהתצוגה כוללת מצעד ארכיוני עתיק,
ומנגד, באופן רגיל זה כן מראה לי את המעודכנים יותר- בניק הזה שהוא שימושי יותר.
ואל תחפרו לי עכשיו על ניקים וכו'

בקיצור, אודה מאד לתשובה מחכימה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה