כללי איך כותבים שפריץ בשאטרסטוקית?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תמונה של כמו מפל כזה שנשפך כאילו בגל ועושה וואו
נכון שהבנתם?

• הוסף לסימניות
SPLASH

• הוסף לסימניות
נותן שפריצים מוחשיים מידי ניסיתי באבסרקט ולא מספיק מוצאת
תודה בכ"א

• הוסף לסימניות
אולי תכתבי ריטוש

• הוסף לסימניות
זה לא זה!

• הוסף לסימניות
לא מפל
סוג של רקע
אני רואה שהדברים האלה נמצאי םע"פ רוב באבסטרקט
אא"כ מישהו יעשיר אותי

• הוסף לסימניות
תנסי כתם - stain
בוקטור

וגם
watercolor stain
אולי קצת יותר ממוקד

• הוסף לסימניות
צילום קטן: (משאטר)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 693.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אתר חינמי? באמת??

• הוסף לסימניות
ראיתי שזה מוכר..
אני חופרת שם כבר שעה סביב זה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;1102702:
תנסי כתם - stain
בוקטור

וגם
watercolor stain
אולי קצת יותר ממוקד

זה תמונות מידי נמרחות..
אני רוצה משהו זורם
טוב, אני חושבת שהסתדרתי תודה לכולכם

• הוסף לסימניות
SPLASH AND BACKGROUND
SPLASH AND ABSTRACT

• הוסף לסימניות
תנסי גם spray

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה