איך כיור אמריקאי עומד ולא נופל למטה ?

• הוסף לסימניות
השבוע עשו אצלי בבית מטבח חדש והחליפו את השיש והכיור בשיש חדש וכיור אמריקאי
בכיור הקודם הוא היה מתחת השיש והיה לו שני ברזלים מתחתיו שמחזיקים אותו, הכיור האמריקאי ראיתי שהוא בהתקנה שטוחה ובלי ברזלים מתחתיו
אז איך הוא עומד ולא נופל ? (סליחה על הבורות, פשוט פעם ראשונה שרואה את זה מקרוב)
תודה לכל מי שעונה

• הוסף לסימניות
תתחדשו!
הוא מודבק בדבק שיש או בסיליקון שהופך אותו לחלק מהשיש.

• הוסף לסימניות
השוליים שלו יותר רחבים מהפתח של השייש.
בשפה שהיא נקודת החיבור, עשו אותם באלכסון, והם יושבים הכיור על שפת השיש

• הוסף לסימניות
שיהיה יישוב טוב!
תודה
הוא מודבק בדבק שיש או בסיליקון שהופך אותו לחלק מהשיש.
זהו שהכיור אצלי הוא גרניט והעוזר של האיש שיש אמר שדבק שיש מדביק רק שיש בשיש, כל חומר אחר הוא לא מדביק
קצת מוזר לי שסיליקון מחזיק כזה כיור כבד

• הוסף לסימניות
זה 'סילו גרניט' לא גרניט עצמו.
גרניט עצמו זה סוג של משטח אבן, ואין ממנו כיורים.
מ שיש לך זה סילו גרניט שזו תערובת של האבן יצוקה.
זה מעולה, איכותי, ושומר על מראה יוקרתי לאורך זמן.
תתחדשו!
קצת מוזר לי שסיליקון מחזיק כזה כיור כבד
עניתי למעלה

• הוסף לסימניות
זה 'סילו גרניט' לא גרניט עצמו.
גרניט עצמו זה סוג של משטח אבן, ואין ממנו כיורים.
מ שיש לך זה סילו גרניט שזו תערובת של האבן יצוקה.
זה מעולה, איכותי, ושומר על מראה יוקרתי לאורך זמן.
תתחדשו!
הוא יקר ? לא אני שילמתי (דירה שכורה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הפתח שעושים בשיש עבור כיור אמריקאי עשוי בצורת קונוס כעין משפך כך שהפתח בחלקו העליון של השיש גדול במעט (כמדומני מ"מ מכל צד) מהפתח בחלקו התחתון של השיש, רק שאין הדבר ניכר בעיין, וכן עשויים גם הקנטים של הכיור בהתאמה.

• הוסף לסימניות
הפתח שעושים בשיש עבור כיור אמריקאי עשוי בצורת קונוס כעין משפך כך שהפתח בחלקו העליון של השיש גדול במעט (כמדומני מ"מ מכל צד) מהפתח בחלקו התחתון של השיש, רק שאין הדבר ניכר בעיין, וכן עשויים גם הקנטים של הכיור בהתאמה.
זאת התשובה שקבלתי מאיש השיש שעשה לי, גם אני שאלתי את אותה שאלה, וזה לא נופל על הדאגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה