כללי איך לאכול את הארטיק..

• הוסף לסימניות
עיצבתי עטיפות לארטיקים של חברת אריזונה (מי שקנה עטיפות עם תמונת הפרי של תות בננה מלון וכו
חשבנתי כמו כל גרפיקאי את הגודל את גודל הפרי הפונט המיקום וכל השאר
לתדהמתי ואכזבתי כשנתקלתי בהם בחנות אני רואה דבר שלפי דעתי מבייש לא רק אותי ,אלה את בית הדפוס. כדי לחסוך בכסף כפי שהבנתי לקחה הגרפיקאית את העטיפה הקטינה כרצונה ושמה אותה כמה שנכנס בגודל שהקטינה בכל עטיפה ולא רק זאת אלה שיש פס לבן בין רבוע לריבוע נראה כמו חבילת מדבקות שעשו ממנה עטיפה
האם לזה עמלתי חשבנתי עיצבתי ???
מה עושים במקרה כזה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון להבהיר למבקשי העבודה
שאת עשית עבודה מושלמת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;596015:
דבר ראשון להבהיר למבקשי העבודה
שאת עשית עבודה מושלמת!!!
מבקשי העבודה מרוצים מאד אין לי איתם שום בעיה
הבעיה שלי ששמי חתום על העטיפה...

• הוסף לסימניות
אין לי מה להגיד זה נורא מתסכל

דרך אגב את יכולה להראות איך יצא
אני מאז מסוקרן מאז (תחילת החורף)

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;596331:
אין לי מה להגיד זה נורא מתסכל

דרך אגב את יכולה להראות איך יצא
אני מאז מסוקרן מאז (תחילת החורף)

תודה
לך לחנות הארטיקים 18 ב10 ולכל חנות שיש אריזונה ותראה

• הוסף לסימניות
אולי בכ"ז תעלי לנו לראות?

• הוסף לסימניות
זה טעות של הבית דפוס והם צריכים להדפיס עוד פעם, או לפחות מעכשיו והלאה. תעמדי על זה בתוקף ביחד עם הלקוח זו זכותך המלאה.
ולהבא את חיבת להיות בקשר עם בית הדפוס שמדפיס ולראות בעיניך בדיוק את התוצאות ולא לחכות עד שתתקלי בזה בחנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;596490:

אל תלחץ:)

ביקשתי לראות את העטיפות היא כתבה לי לך לחנות וכ' אז עניתי ש....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;596509:
אל תלחץ:)

ביקשתי לראות את העטיפות היא כתבה לי לך לחנות וכ' אז עניתי ש....

אתה חושב שלרגע חשבתי....?
בשביל מה הוספתי את האיכון?

• הוסף לסימניות
ע"ז נאמר סייג לחכמה שתיקה

• הוסף לסימניות
אתם נורא מדאיגים!!!! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;596482:
זה טעות של הבית דפוס והם צריכים להדפיס עוד פעם, או לפחות מעכשיו והלאה. תעמדי על זה בתוקף ביחד עם הלקוח זו זכותך המלאה.
ולהבא את חיבת להיות בקשר עם בית הדפוס שמדפיס ולראות בעיניך בדיוק את התוצאות ולא לחכות עד שתתקלי בזה בחנות.
בית הדפוס שלחו לי את העבודה גמורה לאשר ואישרתי ואח"כ הם כנראה בלי ידיעתי שכנעו את בעל המפעל שאם יעשה כך ירוויח מזה יותר ושינו לי עוד כמה דברים והוא התפתה

קבצים מצורפים

• תות בננה.pdf
    KB 936 · צפיות: 29
  • מסטיק.pdf
    1 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י gilag1;596777:
בית הדפוס שלחו לי את העבודה גמורה לאשר ואישרתי ואח"כ הם כנראה בלי ידיעתי שכנעו את בעל המפעל שאם יעשה כך ירוויח מזה יותר ושינו לי עוד כמה דברים והוא התפתה
וזה ממש חוצפה את יכולה ממש לתבוע אותם (גם את בעל המפעל וגם את בית הדפוס) אם יש לך כח לזה.
השאלה היא מה אפשר לעשות שזה לא יקרה פעם הבאה?
איך אפשר לחשוב על כל מקרה שאולי יקרה ולהוסיף לחוזה?
ודרך הגב העיצוב (של שניהם) מדהים!

• הוסף לסימניות
יצאה לך מדהים

מגרה ומרענן במיוחד המסטיק

• הוסף לסימניות
אני מבינה את עוגמת הנפש שלך, מצד אחד.
מצד שני, קצת קשה לי להבין איך כמעצבת את מעבירה את האחריות על ההדפסה, בפרוייקט כל כך גדול וחשוב, ללקוח, ולא דואגת להיות בבית הדפוס בזמן ההדפסה על מנת לוודא שהכל "דופק" כשורה.

מעבר לזה, בפרוייקטים תלת מימדיים חובה, או כמעט בגדר חובה, להעביר לבית הדפוס מעבר לקובץ השטוח גם הדמיה של איך המוצר צריך להיראות אחרי הקיפול וההדבקה. אם אפשר להגיע אליהם פיזית עם הדמיה מוחשית (=תוצר לדוגמה שהדפסנו וקיפלנו בבית להמחשה) אפילו יותר טוב.

אז את עוגמת הנפש הפעם ספגת, למרבה הצער, בפעמים הבאות אני מאמינה שתעשי כל מה שצריך כדי שזה לא יקרה. לא לסמוך על בתי דפוס!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;596843:
אני מבינה את עוגמת הנפש שלך, מצד אחד.
מצד שני, קצת קשה לי להבין איך כמעצבת את מעבירה את האחריות על ההדפסה, בפרוייקט כל כך גדול וחשוב, ללקוח, ולא דואגת להיות בבית הדפוס בזמן ההדפסה על מנת לוודא שהכל "דופק" כשורה.

מעבר לזה, בפרוייקטים תלת מימדיים חובה, או כמעט בגדר חובה, להעביר לבית הדפוס מעבר לקובץ השטוח גם הדמיה של איך המוצר צריך להיראות אחרי הקיפול וההדבקה. אם אפשר להגיע אליהם פיזית עם הדמיה מוחשית (=תוצר לדוגמה שהדפסנו וקיפלנו בבית להמחשה) אפילו יותר טוב.

אז את עוגמת הנפש הפעם ספגת, למרבה הצער, בפעמים הבאות אני מאמינה שתעשי כל מה שצריך כדי שזה לא יקרה. לא לסמוך על בתי דפוס!
תבינו זה רק חלק מהעטיפות הכל היה מאד ברור הענין שזה מפעל שמוכר בכמויות אדירות ומאד זול וגם אם הייתי בהדפסה היה עושה מה שהכי זול גם אחרי שראיתי בחנויות ואמרתי לו הוא לא התרגש הסביר לי שזה חיסכון זה לא בראש שלהם (חבל שאין לי דוגמה להראות מה שהם עשו פשוט לקחו דף בגודל ארטיק הקטינו את העיצוב ו"הדביקו "על הדף כמה שנכנס
תאמת זה לא כזה הפריע לו כי ב"ה העטיפות הקפיצו לו את המכירות באחוזעם מאד גבוהים היות ובדר"כ הארטיקים שנמכרים בזול העטיפות בהתאם ופה זה נראה ללקוח גם ארטיק זול וגם תחושה של ארטיק פרי
אני עבדתי על עטיפה לקרמבו מאד יפה בתנאים שאמרו לי והיו אצלי והדגימוובסוף מצאו דפוס זול שעובד בשיטת הדפסה לא כמו שעשיתי את העבודה לכו תשנו עכשיו השקעה של שעות
הכסף מעל הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה