איך לאפס מחשב וידאוס 7?

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד ישן (יחסית) עם וידאוס 7 סטרטר, שאני עומד למכור.

אני רוצה לאפס את זה, כך שיימחק הכל, ויהיה כקטן שנולד דמי (כמה שאפשר כמובן).

איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
לא ציפיתי לשאלות קשות כאלה...

אבל רגע, איזה מערכת, הוינדאוס? הגיע עם המחשב, האופיס לא.

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה שיהיה כקטן שנולד, זה יישאר גם בלי האופיס ושאר תוכנות שהכניסו בהמשך, כל שיש מצב שהתקנה חדשה ונקייה של ווינדוס יהיה יותר טוב..

• הוסף לסימניות
אני רוצה לאפס את זה, כך שיימחק הכל, ויהיה כקטן שנולד דמי (כמה שאפשר כמובן).
אם תרצה שלא יוכלו לשחזר גם
תאלץ קודם למלאות את כל הדיסק עם 0x00 או 0xFF או כיד הדמיון הטובה עליך

• הוסף לסימניות
אם תרצה שלא יוכלו לשחזר גם
תאלץ קודם למלאות את כל הדיסק עם 0x00 או 0xFF או כיד הדמיון הטובה עליך
אפשר באמצעות הפקודה:
קוד:
cipher /w:X
במקום X יש לרשום את אות הכונן
גם ב Ccleaner יש את האפשרות הזאת תחת ניגוב כוננים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תאמינו לי, רוב התשובות כאן לא הבנתי, אין לי מושג על מה אתם מדברים. את האפשרות של ניגוב כוננים ב-ccleaner, כן הבנתי, אבל לפני שאני עושה אני רוצה עוד פעם להבהיר מה אני רוצה.

אני רוצה למכור המחשב - לכן אני לא רוצה שייחמקו התוכנות עצמם, אלא אך ורק שלא יוכל לראות את מה שאני כתבתי\השתמשתי.

אז מה בסוף אני אמור לעשות (אם אפשר לכתוב בדיוק שלב אחרי שלב, כי אני לא הבנתי מה שכתבתם למעלה.)

• הוסף לסימניות
1. תפתח את Ccleaner
2. בתפריט מצד שמאל לחץ על "ניקוי"
סמן את כל ה-V הן ברשימת חלונות והן ברשימת יישומים.
(אם אתה לא חושש שהוא ינסה תוכנות שיחזור למיניהם בטל את סימון ה-V מניגוב של שטח פנוי, נמצא ברשימת "חלונות" תחת תפריט "מתקדם")
3. לחץ על "הפעל ניקוי"
4. פתח את "לוח הבקרה"
5. חפש את הגדרות ערכות נושא ושנה לערכת נושא ברירת המחדל
6. חפש בהתחל "ניקוי הדיסק"
7. הקלק ימני ובחר ב"הפעל כמנהל"
8. לאחר הסריקה סמןב-V את כל הרשימה
9. לחץ "אישור" ו"מחיקת קבצים"
10. הורד את הקובץ המצורף הקלק עליו ימני ובחר בהפעל כמנהל

אזהרה: אם יש לך כונן SSD אל תבצע ניגוב כוננים, כתיבה על כונן SSD שוחקת אותו ומקצרת את חייו.

קבצים מצורפים

• תוכנת ניקוי קבצים מיותרים.zip
    821 ביטים · צפיות: 16
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ראשית כל, יישר כח על התשובה המפורטת והמלאה!! אשריך!

הבעיה שנשארה שאני רואה שלא נמחק לי כל הקבצים שלי בתוך המסמכים שלי \ מוזיקה שלי וכוד'

יש דרך למחוק אותם בבת אחת. ואולי נשאר עוד שכפולים מאותם קבצים?

• הוסף לסימניות
את הקבצים זה לא בעייה למחוק
תעבור תיקייה תיקייה ותמחק את כל מה שבפנים
(מדובר על גג 6 תיקיות)
אם אתה מעוניין לגרוס את הקבצים, יש כמה אפשרויות, הכי טוב לדעתי שתמחק את הכל ואז תעשה את ה"ניגוב כוננים" שב-Ccleaner
אין סיבה שיהיה לך עוד קבצים חוץ מהתיקיות שם
בשולחן העבודה אל תמחק את סל המיחזור והמחשב שלי (זה פשוט להחזיר אותם אם הם נמחקו, אבל אין עניין).
אחרי שמחקת תכנס לכונן C ותבדוק אם אתה מזהה תיקייה שלך, אם לא, אז הכל נמחק ואתה יכול להיות רגוע
יש לך עוד כינן במחשב (או מחיצה)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה