- הוסף לסימניות
אני מכיר שקבלת הנקודות היא אחת לחודש בסוף החודש הלועזי.למישהו יש מושג כמה ימים לוקח לכאשכאל פרו להתעדכן על הצבירת נקודות לאחר יום החיוב ?
אני מכיר שקבלת הנקודות היא אחת לחודש בסוף החודש הלועזי.למישהו יש מושג כמה ימים לוקח לכאשכאל פרו להתעדכן על הצבירת נקודות לאחר יום החיוב ?
זה מתעדכן יומיים לפני מועד החיובלמישהו יש מושג כמה ימים לוקח לכאשכאל פרו להתעדכן על הצבירת נקודות לאחר יום החיוב ?
אבל בלי קשבק.לא קראתי את כל ה5 עמודים אבל היום יש כרטיסים בלי דמי כרטיס לכל החיים + הטבה נלווית לדוגמה עמלת המרת מט"ח של אחוז בלבד, לא כדאי לקחת כרטיס שצריך לבטל את הדמי כרטיס כל שנה מחדש אם הוא לא נותן הטבה משתלמת ממש
ראו גם
![]()
שיתוף - כרטיס אשראי ללא דמי כרטיס לתמיד + 1% בלבד עמלת המרת מט"ח
משתף לתועלת הציבור כרטיס אשראי של חברת max שאין בו דמי כרטיס לתמיד ("עד להודעה חדשה"), ובנוסף עמלת המרת מט"ח (לדוגמה קניה בדולרים באתרים בחו"ל) של אחוז אחד ב...tchumim.com
כבר אין את זה היום@דניאל נבון
בכל בנק נורמלי כיום אם אתה מגיש אישור לימודים אתה נחשב סטודנט, ואז אין עמלות בכלל. עד גיל 35
יש.כבר אין את זה היום
אני כבר לא סטודנט ודרשו ממני כסף על כרטיס אשראי, לכן עברתי לכרטיס חוץ בנקאי שהצעתי.@דניאל נבון
בכל בנק נורמלי כיום אם אתה מגיש אישור לימודים אתה נחשב סטודנט, ואז אין עמלות בכלל. עד גיל 35
אשמח לקבל קישור לכרטיס כזה.אני כבר לא סטודנט ודרשו ממני כסף על כרטיס אשראי, לכן עברתי לכרטיס חוץ בנקאי שהצעתי.
בכל אופן מעבר לזה שהכרטיס חינם המעבר הוא סופר משתלם עבורי.
כבר כמעט 3 שנים שאני מדי שנה הרווחתי בקאשבק מהכרטיס כ 1,000 ש"ח כל שנה של כרטיסי BuyMe.
באתי לחסוך 15 ש"ח בחודש בסוף יצא שגם חסכתי אותם וגם הרווחתי כ80 ש"ח קאשבק בחודש (:
לא היתה יותר מדי מחשבה מאחורי הבחירה הזאת (עשיתי אותה לפני 3 שנים כמעט).האמת, לא ברור לי למה העדפת אותו מעל פני מקס בק טוטאל.
כי שם אפשר לעשות חיסכון - שזה בעצם אחרי יומיים מאפשר לך למשוך את הכסף לבנק = מזומן.לא היתה יותר מדי מחשבה מאחורי הבחירה הזאת (עשיתי אותה לפני 3 שנים כמעט).
כשהוצאתי בפעם הראשונה כרטיס קאשבק לא חקרתי כל כך לעומק,
בסוף המטרה שלי היתה נטו לא לשלם דמי כרטיס שהבנקאי התעקש שאני אשלם, אז מצאתי אלטרנטיבה וזרקתי את הכרטיס הישן של הבנק לפח.
יפה נשמע מצוין, זה עדיף לדעתי גם ביחס של 0.9.כי שם אפשר לעשות חיסכון - שזה בעצם אחרי יומיים מאפשר לך למשוך את הכסף לבנק = מזומן.
אם כי נראה לי שהחלל מ 1/2025 הם שינו את האופציה הזו ליחס של 0.9 במקום 1
בקשכאל פרו של חברת כאל זה נשלח לאימייל,בינתיים בכל כרטיסי הקאשבק שאני מכירה:
MAX BACK ושל ישראכראט CASHBACK+
האפשרות לקבל גיפט קארד עם הכסף שצברתם,
זה או דרך SMS או דרך אפליקצייה
לא במייל ולא באתר,
בקיצור לא מותאם לחרדים!!!
הם אמרו לי שאם יהיו הרבה פניות/תלונות ע''כ
הם ימצאו פתרונות,
אז בבקשה כל מי שיש לו כרטיס כזה ויש לו רק פלאפון כשר
שיתלונן ע''כ שהכרטיס מיותר בשבילו אם לא יוכל למשוך את הנקודות שהצטברו לו.
למה SMS?MAX BACK
rhon.co.il
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //