איך לגבות מחירים גבוהים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חסום לי
אכפת למישהו להעלות בקובץ לטובת המנותבים?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
חסום לי :(
מי עושה חסד עם עמך בית ישראל?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
הורדתי ועדיין לא קראתי, אבל נראה טוב ומועיל,
תודה רבה רבה על השיתוף.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא כתב את זה כדי לפרסם שהוא לוקח 3500 ש"ח לשעה.
ולנסות להרוויח לקוחות פוטנציאלים.

בתאוריה מה שכתוב שם נכון מאוד. לא כתוב בצורה הכי נכונה אבל בגדול זה נכון!

• הוסף לסימניות
הוא כותב דברים נכונים
אבל אתה יכול ליישם אותם רק כשיש לך מעגל לקוחות יציב

• הוסף לסימניות
לא בהכרח, כי כאשר יש לך מעגל לקוחות יציב אתה פוגע בהם. ויתכן שכולם יברחו כי הם הכירו אותך בתור משהו אחד וזה מה שהם רוצים ואז אתה מביא להם משהו אחר שלא בהכרח מה שהם רוצים.
ולכן הוא נותן טיפים של יחצנות וכו' כדי למשוך לקוחות חדשים.
איך להעלות מחיר ללקוחות קיימים אני חושב שזה סיפור קצת אחר. ושווה דיון בפני עצמו. זה אפשרי אבל חייב להעשות בהדרגה ובזהירות ותוך כדי זה שוודאי לקוחות יברחו ואיזון ע"י המחירים הגבוהים יותר ולקוחות חדשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה