דרוש מידע איך לגרום לילד/ה לא להרדם בהסעה חזור ממסגרת לימודים?

• הוסף לסימניות
היי....
הבת שלי בת 4 חוזרת בהסעה מהגן. היא בדרך כלל נרדמת.הייתי מעדיפה שלא זה משבש את כל סדר היום וכן את הקימה בבוקר.
אשמח למי שיש רעיון במה להעסיק אותה בזמן הנסיעה.
תודה.

• הוסף לסימניות
היי....
הבת שלי בת 4 חוזרת בהסעה מהגן. היא בדרך כלל נרדמת.הייתי מעדיפה שלא זה משבש את כל סדר היום וכן את הקימה בבוקר.
אשמח למי שיש רעיון במה להעסיק אותה בזמן הנסיעה.
תודה.
יש עכשיו להיט לילדים - פופיט חשמלי
כך היא גם תהיה מסמר ההסעה וכולן תרצינה לשבת לידה (:
רק מרחמת על ההורים של הילדות שסביבה - שיצטרכו לעמוד בלחצים / לקנות גם...

יותר לימודי -סיימון סיי - משחק שצריך לחזור על האורות שנדלקים - מפתח את הזכרון ואצלי הילדים מאד אוהבים

• הוסף לסימניות
יש עכשיו להיט לילדים - פופיט חשמלי
כך היא גם תהיה מסמר ההסעה וכולן תרצינה לשבת לידה (:
רק מרחמת על ההורים של הילדות שסביבה - שיצטרכו לעמוד בלחצים / לקנות גם...

יותר לימודי -סיימון סיי - משחק שצריך לחזור על האורות שנדלקים - מפתח את הזכרון ואצלי הילדים מאד אוהבים
יש לי את המשחק פופיט חשמלי..אנסה.
תודה

• הוסף לסימניות
1. לבקש מהנהג להגביה את המזגן.
2. אני כשאני נרדם (בנסיעה) וכן בני הבית, לתת משו לאכול או סוכריה על מקל וכדו'.

כמובן תלוי כמה זמן הנסיעה.

• הוסף לסימניות
מי אמור להעסיק אותה? המלווה או היא את עצמה?
אם היא את עצמה- לא יודעת כמה זה יחזיק מעמד שהיא תזכור ותרצה כל יום להוציא את המשחק מהתיק...

• הוסף לסימניות
מי אמור להעסיק אותה? המלווה או היא את עצמה?
אם היא את עצמה- לא יודעת כמה זה יחזיק מעמד שהיא תזכור ותרצה כל יום להוציא את המשחק מהתיק...
המלווה לא מתעסקת בזה. היא אמרה אולי תשימי לה כל יום חטיף בתיק ובזמן הנסיעה היא תאכל.
פחות אהבתי את הרעיון שכל יום היא תאכל באופן קבוע בהסעה חטיף ...יש הרבה הזדמנויות שגם ככה היא אוכלת חטיפים....

• הוסף לסימניות
אולי תנסו לסדר או לבקש שהמסלול יהיה קצר יותר,
ככה שגם אם היא תרדם (דבר שמאד קשה למנוע אם אין מישהו שפיזית ישגיח ויעיר), זה היה לפרק זמן קצר ממש ולא יגרום לשיבוש כ''כ.

• הוסף לסימניות
אם זה אפשרי אולי תציידי אותה באוסף כלשהוא שהא מחליפה רק בנסיעה...
מדבקות, מחקים, מחזיקי מפתחות, וכל פעם שתשב ליד חברה אחרת שתחליף איתה. כמובן בתאום עם אמהות אחרות אבל כנראה שווה את ההשקעה...
הבת שלי בגיל הזה וההחלפה היא רק למען החלפה בלי יותר מידי התפקצ'נות מה שווה ומה לא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה