- הוסף לסימניות
ממול הדלת יש כמדומני קירקחי במחשבון שאז המטבח מול פתח הבית
ממול הדלת יש כמדומני קירקחי במחשבון שאז המטבח מול פתח הבית
לגמרי - תוכנית הזויה!!!!אני לא מצליחה להשלים עם חדר הורים שהוא מעבר לסוכה , מה לעשות?![]()
תכתבי לי פליז e548499229 גימייליש מישהי שיכולה לקשר בינינו?
לא יודעת מה גיל הבנים אצלך. אבל לא מצליחה להבין איך עוברים שבוע של חג הסוכות בחדר הורים עם בנים שנכנסים ויוצאים לסוכה ומשתמשים בשרותים בלילההארכתי טיפונת את הסלון ע"י שישרתי קו של המרפסת ,ו"גנבתי" חלק מהמרפסת הפינתית לטובת המטבח.
באמת מה שאדריכלית אחת הציעה לי אתמול
לגמרי - תוכנית הזויה!!!!
או שאתם מתכננים סוכה נוספת (
אשמח לדעת אם זה הגיוני או שזה מידי צפוף.נראה לי זה יותר נורמלי?
תעלי העמדה מלאה של זה.אשמח לדעת אם זה הגיוני או שזה מידי צפוף.
תודה רבה לכל העונות.
יפה ההדמיה שהצלחת לבצע!אשמח לשמוע דעתכן על התכנון הזה:
נראה כמו הדמיית GPT. (בכל אופן לא רע...)יפה ההדמיה שהצלחת לבצע!באיזו תוכנה?
מה המרווח בין המקבילים במטבח?
מה זה המלבן החום בקרבת הספה?
פינת האוכל אמורה להיות אחת?(שבת,יום חול)
לא נכון למקם כיריים במעבר ,בטח לא במעבר מרכזי כ"כ.
ארון ספרים פינתימה זה המלבן החום בקרבת הספה?
ניק מפרוג התנדבה לעשות לי את זה - לא אני עשיתי .יפה ההדמיה שהצלחת לבצע!באיזו תוכנה?
אני חייבת חדר חמישי אפילו אם זה חצי חדרמה אומרת על הרעיון הזה ?
1 מטרמה המרווח בין המקבילים במטבח?
לא יהיה חדר לחלוןאו כזה רעיון ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים