- הוסף לסימניות
יש למישהו מושג במה מדובר? קצת מפחיד למלא פרטים ולא לדעת מי עומד מאחורי זה
או שמה שמפורסם פה בפרוג אמור להיות בטוח ואמין?
יש למישהו מושג במה מדובר? קצת מפחיד למלא פרטים ולא לדעת מי עומד מאחורי זה
אני לא יודעת לגבי הקישור הזה, אפילו לא לחצתי עליו.יש למישהו מושג במה מדובר? קצת מפחיד למלא פרטים ולא לדעת מי עומד מאחורי זה
מוזר. הייתי בסוג של יום הערכה. ולא דיברו על זה מילה. אמרו מסלול נחשב שעתיים. אם הוא מחוץ לעיר נחשב 2.5.לשעת עבודה משלמים מינימום, אבל זה כאילו עבדת 6 שעות ביום (ואם עושים עוד קו בצהריים זה עוד 4 שעות, סך הכל 10 שעות ביום עבודה בכאילו.
אפשר לדבר איתך במייל שלח לי ML0534151347 שטרודל וכו' תודה רבהאצלי כן משתדלים שאני אהיה מרוצה, לא יודע איך זה בכל מקום, היו לי כמה בקשות שביקשתי והן כובדו.
תלוי באיזו עירייה אתה, יש עיריות שמשלמות טוב ויש פחות.מוזר. הייתי בסוג של יום הערכה. ולא דיברו על זה מילה. אמרו מסלול נחשב שעתיים. אם הוא מחוץ לעיר נחשב 2.5.
לא דיברו אם עושים שתי משמרות אז מוסיף עוד שעות לבין לבין....
רק דיברו על זה שעובדי עירייה מהיום הראשון.
מה זה אמור להיות?פליז, עצה שלי, את הקורות חיים תשלח עם פחות טעויות כתיב.
יותר פשוט לבקש מהצ'אט שיכתוב עבורך...מה זה אמור להיות?
![]()
תן פרטיםמי שמעוניין בעבודה קלה נוחה ונעימה שמתאימה מאוד לאברכים ובני תורה יכול לפנות אלי במייל bigdeiteomim
אפשר לשלוח מיילתן פרטים
מה העבודה
כן זה פרוייקט פרד"ס. סתם ניסו לעשות את זה מעניין, באתרים אחרים יש קישור ישיר להרשמה...יש למישהו מושג במה מדובר? קצת מפחיד למלא פרטים ולא לדעת מי עומד מאחורי זה
איפה נותנים סכום כ''כ יפה??עובדים שעה ביום (חצי שעה בבוקר וחצי שעה בצהריים)
ומקבלים משכורת של 4,500 ש"ח.
עבודה של עשר דק בבוקר ועשר דק בצהריים 4500 בחודש??אני בעלה של זחלוואי, עובד בתור מלווה הסעות בעיריית רמת גן ולא בעיריית בני ברק (קיבלתי שם קו יותר טוב מבחינת המיקום והזמן), אבל זה אותו רעיון.
בגדול, מתחילים את העבודה בבוקר, אני אישית מתחיל בערך ב - 7:35 ומסיים את העבודה גג 10 דקות אח"כ (הילדים קרובים לבית ספר), אבל זה יכול להשתנות ופעם עבדתי גם חצי שעה בבוקר והתחלתי בסביבות 7:00 וסיימתי ב - 7:30, בצהריים זה אותו דבר רק הפוך, מתחיל ב - 15:25 ומסיים ב - 15:35.
סך הכל היום יוצא לי עבודה של שעה כולל נסיעות הלוך ושוב בוקר וצהריים (נוסע עם קורקינט, כי גר רחוק קצת מהעבודה וזה החיסרון היחידי בעבודה הזאת, במיוחד בחורף).
מרוויח על זה בערך 4,500 ש"ח לחודש נטו ומצליח ללמוד בכולל יום שלם תוך כדי ב"ה כך שתוסיפו עוד 1,800 ש"ח ויוצא לי לחודש 6,300 נטו (יש אגב אפשרות ללמוד בכולל בוקר ובכולל צהריים נפרדים ולהרוויח הרבה יותר, אבל יש לי חברותא טוב ופחות קריטי לי הכסף).
אגב, שכחתי לציין, העבודה היא גם בימי שישי ובצהריים כמובן עובדים יותר מוקדם.
אשמח ליצירת קשר עם מנהל ההסעות או האגף שממונה על כך.אני בעלה של זחלוואי, עובד בתור מלווה הסעות בעיריית רמת גן ולא בעיריית בני ברק (קיבלתי שם קו יותר טוב מבחינת המיקום והזמן), אבל זה אותו רעיון.
בגדול, מתחילים את העבודה בבוקר, אני אישית מתחיל בערך ב - 7:35 ומסיים את העבודה גג 10 דקות אח"כ (הילדים קרובים לבית ספר), אבל זה יכול להשתנות ופעם עבדתי גם חצי שעה בבוקר והתחלתי בסביבות 7:00 וסיימתי ב - 7:30, בצהריים זה אותו דבר רק הפוך, מתחיל ב - 15:25 ומסיים ב - 15:35.
סך הכל היום יוצא לי עבודה של שעה כולל נסיעות הלוך ושוב בוקר וצהריים (נוסע עם קורקינט, כי גר רחוק קצת מהעבודה וזה החיסרון היחידי בעבודה הזאת, במיוחד בחורף).
מרוויח על זה בערך 4,500 ש"ח לחודש נטו ומצליח ללמוד בכולל יום שלם תוך כדי ב"ה כך שתוסיפו עוד 1,800 ש"ח ויוצא לי לחודש 6,300 נטו (יש אגב אפשרות ללמוד בכולל בוקר ובכולל צהריים נפרדים ולהרוויח הרבה יותר, אבל יש לי חברותא טוב ופחות קריטי לי הכסף).
אגב, שכחתי לציין, העבודה היא גם בימי שישי ובצהריים כמובן עובדים יותר מוקדם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים