דרוש מידע איך להגיע לכותל

• הוסף לסימניות
הינה בתור ירושלמי קרה לי השבוע
שנסעתי לביה"ח הר הצופים ונכנסתי לעיסוויה....
במקומות האלו צריך לנסוע לאט להסתכל על שילוט ולשאול כל הזמן....
נכווווון לעיסוויה נכנסנו!!!!!!
כל הזמן ניסיתי להיזכר בשם המוזר הזה :unsure:
זה היה סיוט פחות או יותר נראינו ככה --:eek:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכווווון לעיסוויה נכנסנו!!!!!!
כל הזמן ניסיתי להיזכר בשם המוזר הזה :unsure:
זה היה סיוט פחות או יותר נראינו ככה --:eek:
זה טעות של פניה שמאלה
כל השאלה אם פונים לגמרי שמאלה או לנתיב האמצעי...

• הוסף לסימניות
זה מה שנראה לי שפותח האשכול ניסה לעשות
לשאול מראש ולא להגיע למקומות האלה
כן ועוד כששאלנו לא קלטנו שהוא ערבי והוא מסמן לנו להמשיך לבפנים..
ב''ה עשינו ישר פרסה וברחנו משם..

• הוסף לסימניות
זה מה שנראה לי שפותח האשכול ניסה לעשות
לשאול מראש ולא להגיע למקומות האלה
נכון אבל תמיד שבשטח לנסוע לאט כי אני טעיתי גם אחרי ששאלתי וההוא לא טרח להסביר שלפנות שמאלה לנתיב האמצעי....
נסעתי לאט ואז שראיתי את השלט עיסוויה ישר עשיתי פרסה ...
היו מאחורי איזה רכב של 3 צעירים שניסו להפחיד ב"ה עברנו אותם....

• הוסף לסימניות
אם כך אני מבין שגם אנשי אמונים וגם אנשי ירושלים חוששים להסתובב בירושלים..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ועל כך אני מצר.
יהודי צריך להכיר את ירושלים לא דרך הווייז אלא דרך הרגליים. ולגבי הפחד הוא נובע, לענ״ד, מחוסר הכרה גריידא.
אני גר במקום שמוקף ״שכנים״ ערבים וכיוון שאיננו מראים חולשה הסובבים אותנו מראים יחס של כבוד ולא מנסים להתעסק איתנו וזה כולל את הילדים שלי וכל שכני גדולים בקטנים.

• הוסף לסימניות
רק בשעות הלילה המאוחרות (נדמה לי אחרי 11 בלילה) אפשר להגיע עד הכותל, ולהתפלל שתמצאו חניה.
אפשר להיכנס עם רכב עד ליד הכותל דרך הרובע היהודי, חוץ משעות היום בין 9-18 (וגם אז יש פעמים שאפשר)
כמעט תמיד מצאתי חניה ליד שער האשפות, או מקסימום קצת יותר למטה לכיוון הר הזיתים או למעלה להר ציון (קודם לבדוק יותר למטה ואח"כ לעלות, כי למטה יש לך חזור, ודו"ק)

• הוסף לסימניות
אני תמיד כותבת חניון ממילא, מה שבטוח בטוח. לא דרך ערבים, ובטוח יש חניה - מה שכן צריך המון ללכת.

• הוסף לסימניות
יש שאטלים משער יפו או מממילא לכותל? פעם שמעתי משהו כזה ולא יצא לי לברר

• הוסף לסימניות
יש שאטלים משער יפו או מממילא לכותל? פעם שמעתי משהו כזה ולא יצא לי לברר
יש את קו 2/38/83
שלשתם עוצרים בשער יפו וכן ליד תחנת הרכבת הקלה "העירייה"
38 מגיע רק לחניון הרובע שזה כמה דקות הליכה מהכותל
2 ו83 מגיעים ממש לכותל
קו 2 מתחיל בממילא מחוץ לחניון קרתא

• הוסף לסימניות
א. יש שעות שאי אפשר להכנס עם רכב לעיר העתיקה? (באמצע שבוע ובמוצ"ש)

ב. כדי לחנות, ביציאה משער האשפות - ימינה או שמאלה? (או שנותנים שם דוחות?)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש שעות שאי אפשר להכנס עם רכב לעיר העתיקה
כל יום משעות הבוקר עד 18:00, בימים שיש השבעה וכדו׳ בכותל אז עד שעות יותר מאוחרות. בחגים וכדו׳ אין כניסה כל היום.
וגם כשיש כניסה אין מקומות חניה, החניה היא רק לתושבים קבועים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה