מידע שימושי איך להגיש מועמדות למשחק בסרט חרדי?

• הוסף לסימניות
שלום,

כיצד ניתן להגיש מועמדות להיות שחקנית בסרטים חרדיים ומה התהליך?
אילו הפקות נקראות המקצועיות ביותר שכדאי לפנות אליהם?
האם ניתן לשלב עבודה במשרה מלאה יחד עם לשחק מיד פעם בסרטים?

תודה

• הוסף לסימניות
מאחת שגם מתעניינת....

יעזור לך המספרים של אברהמי ופרלשטין? יש לי אבל אני לא חושבת שהם יסכימו אפילו לאודישן,הם לוקחות בד"כ מכרות שלהן או מפורסמות. לכן אני גם לא חושבת שבוק יעזור..:(. בכל אופן תעדכני איך הסתדרת! מאחת שגם מתעניינת....

• הוסף לסימניות
פרלשטיין לרוב לא לוקחת שחקניות חרדיות אז חבל על המאמץ

• הוסף לסימניות
יש עוד הרבה אחרות, שאצלן יש יותר סיכוי:
ברזל, שיק ואליאס למשל...

אבל אם עדיין לא שיחקת בשום סרט
עדיף לך לחפש דווקא לא את ההפקות המקצועיות ביותר
כדי שיהיו לך יותר סיכויים להיכנס...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לכן מספרים של יוצרות סרטים חרדיות לצורך משחק אני ממש אשמח
תודה רבה
(להיות עוזרת הפקה או עוזרת צלם בסרט גם רלוונטי אם יש לכן משהו אני ממש אשמח)

• הוסף לסימניות
יש למשהו מוסג איך אפשר להיכנס להפקות של סרטים

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא לבוא להפקות קטנות
ואז בפעמים הבאות כבר מכירים אותך, ואפשר להתקדם להפקות גדולות יותר
זה נטו עניין של קשרים-אחרי שאת מוכרת למגייסת שלהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה