דרוש מידע איך להגן על הפיאה מנזקי השמש

• הוסף לסימניות
הפיאה שלי, שטנית (ש ימנית) עליה השלום, הפכה לבלונדינית אדמונית

זו הפיאה השניה שלי שסובלת מאוד מנזקי השמש

חשבתי למרוח עליה איזה מקדם הגנה לשיער בכדי להפחית את הבלאי

יש המלצות בקהל לקרם שמתאים לשימוש ארוך טווח? כי קרם שמחזיק 8 או 12 שעות לא יהיה מספיק יעיל בשביל פאה. האם יש מוצר ייעודי?

בנוסף, יש מי שהתנסתה בצביעת פאה בעלת גוונים? הכי יתאים לי צבע חצי שקוף שפשוט יכהה את כל הגוונים. יש דבר כזה?

אודה לכל הגיג או פיסת מידע

• הוסף לסימניות
חחח
אני אנסח מחדש

במידה ואני נורמטיבית
חובשת פיאה לראשי, לא כובע או מטפחת

איך אוכל להגן עליה מנזקי השמש?
במטותא, אני היחידה עם הבעיה הזאת?

• הוסף לסימניות
רק אוסיף שהשמש לא מבחינה בין פאה של 4000 ש"ח לפאה של 12000 שח, היא הורסת את כולן אותו הדבר.
אם כן, מה היתרון של פאה יקרה?

• הוסף לסימניות
הפאנית אמרה לי שהפיאות הכי רגישות לשינויי צבע הן השטניות
הגיוני בעיני כי גם בטבע זה השיער עם הכי הרבה גוונים והגוונים האלה נוצרים מהשמש

אני מבינה שכולן השלימו עם העובדה שהן הופכות לבלונדיניות עם הזמן

• הוסף לסימניות
אותי הפאנית לימדה לחפוף את הפאה עם שמפו מעורבב עם מעט חומץ, זה שומר על הצבע

• הוסף לסימניות
רק אוסיף שהשמש לא מבחינה בין פאה של 4000 ש"ח לפאה של 12000 שח, היא הורסת את כולן אותו הדבר.
אם כן, מה היתרון של פאה יקרה?

פאה יקרה קונים רק בגלל צבע שדוהה או לא?

• הוסף לסימניות
אותי הפאנית לימדה לחפוף את הפאה עם שמפו מעורבב עם מעט חומץ, זה שומר על הצבע
מדובר בפיאה צבועה?
כי עד כמה שידוע לי חומץ על שיער בשמש (למהדרין, בחוף הים) זה שיטת סבתא להבהרת שיער.

• הוסף לסימניות
מדובר בפיאה צבועה?
כי עד כמה שידוע לי חומץ על שיער בשמש (למהדרין, בחוף הים) זה שיטת סבתא להבהרת שיער.
לא פאה צבועה, ואת החומץ והשמפו שוטפים, הוא לא נשאר על השיער.
דווקא לי השיטה הזו הגיונית, חומץ ידוע כמשמר צבע בכביסה ג"כ

• הוסף לסימניות
לא פאה צבועה, ואת החומץ והשמפו שוטפים, הוא לא נשאר על השיער.
דווקא לי השיטה הזו הגיונית, חומץ ידוע כמשמר צבע בכביסה ג"כ
לכן שאלתי על צבע
גם לי ידוע שחומץ משמר צבע אבל מבהירה שיער
(קצת כמו השמש שמכהה עור ומבהירה בד)

• הוסף לסימניות
צובעים את הפיאה.
אפשר גם בבית לבד, צבע עולה גרושים.
והשמש מבהירה כל שיער גם כזה שאינו צבוע.

• הוסף לסימניות
היתה לי פאה שכל כמה חודשים הייתה צריכה צביעה, הייתה מתבהרת מחריד, והפאנית שלי שהיא אלופה בצביעת פאות הסבירה לי שכשהמקור של הפאה הוא יותר בהיר ז"א שכשמכרו לי אותה היא כבר הייתה צבועה ליותר כהה, פאה כזאת הרבה יותר מתבהרת. ובאמת הפאה שאחרי זה קניתי לפי מידה עם שיער כהה מלכתחילה ובנתיים כבר כמה שנים עוד לא הייתי צריכה לצבוע

• הוסף לסימניות
ניסית לצבוע לבד? הפיאה לא מקבלת צבע אחיד מדי? כרגע היא ממש מגוונת
אני לא אוהבת גוונים כך שמקובל עלי שהפיאה בצבע אחיד.
נשארו גוונים בהבדלים קטנים ממש מהצבע העיקרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה