איך להדפיס טקסט על הקיר?

• הוסף לסימניות
שאלה לכל המומחיות והיצירתיות:
אני רוצה לעשות על קיר חדר השינה מסגרת פרופיל גדולה, ובתוכה להדפיס טקסט.
משהו בכיוון הזה: https://ae01.alicdn.com/kf/HTB15a_XbifrK1RjSspbq6A4pFXay/-.jpg_640x640.jpg
קודם כל, שאלה ראשונה:
תנו רעיון איזה טקסט להדפיס?
לא פסוקים, ולא משפטי אהבה...

ועוד שאלה:
איך אני אדפיס את האותיות?
יש אולי מקום שחותכים בו טפס ע"פ הזמנה אישית (במחיר סביר)?
או אולי מוכרים בעלי אקספרס אותיות מתכת בעברית להדבקה על הקיר?
או כל רעיון אחר?

יאלה, תנו רעיונות!

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין את האותיות חתוכות בטפט הן מגיעות על טפט שקוף כזה שאחרי שמדביקים את האותיות לקיר הוא נפרד מהקיר. שומר על הדיוק והמיקום בין האותיות ובין השורות.
לא יודעת איפה עושים את זה:(
אשמח להחכים:)
רעיונות להדפסה- קטע משיר, שמות, מילים של שמחה, עידוד

• הוסף לסימניות
אצלינו בגן הזמינו אותיות חתוכות בלייזר אבל זה היה סיוט להדביק כל אות בנפרד.
ולגבי המילים-
לדעתי זה יותר קשור לטעם.
אחת תתחבר לעלה למעלה עלה.
והשניה למילים של ר' ישראל סלנטר כל זמן...
והשניה בכלל תאהב מילים מחורזות שהיא כתבה על משמעות החיים אולי....

• הוסף לסימניות
אכן
אפשר בפינתי
כל דבר בכל גודל.
054-8401535

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין את האותיות חתוכות בטפט הן מגיעות על טפט שקוף כזה שאחרי שמדביקים את האותיות לקיר הוא נפרד מהקיר. שומר על הדיוק והמיקום בין האותיות ובין השורות.
לא יודעת איפה עושים את זה:(

זה הרעיון הכי טוב רק שצריך המון סבלנות ודיוק אני השתמשתי בזה הרבה
ומוצאים את זה בכל בית דפוס

• הוסף לסימניות
שמעתי על מדפסת שמדפיסה עם צבע ישירות על הקיר, כל מה שרוצים. עוד לא ראיתי, מכירה תיכון שעשו בטכניקה הזו קיר... נפלאות הטכנולוגיה.
את יכול הלעשות עם טפט, או ליצור שבלונה מטפט ואז למלא בפנים בצבע שזה יותר אסטטי (לטעמי)
לגבי טקסט- אני אוהבת את תפילת "אדרבא" אבל לא יודעת כמה מתאים לחדר שינה.
רחלי

• הוסף לסימניות
האמת שהטקסט שרשום בדוגמא שהבאת מאד יפה! כמה שהצלחתי להבין עם האנגלית שלי . אלו לא פסוקים ולא משפטי אהבה , סתם משפטים חמימים כאלו

• הוסף לסימניות
האמת שהטקסט שרשום בדוגמא שהבאת מאד יפה! כמה שהצלחתי להבין עם האנגלית שלי . אלו לא פסוקים ולא משפטי אהבה , סתם משפטים חמימים כאלו
זו מדבקה מעלי אקספרס
זה הקישור:
https://he.aliexpress.com/item/Free...71-4196-9981-7a15adc67b5e&transAbTest=ae803_5
רציתי משהו יותר עם משמעות/השראה (וגם בעברית, שדיירי הבית יבינו...),
נראה לי בסוף אני אבצע את הקיר הזה בסלון, ואז אוכל לכתוב מאמר חז"ל כלשהו.

• הוסף לסימניות
זו מדבקה מעלי אקספרס
זה הקישור:
https://he.aliexpress.com/item/Free...71-4196-9981-7a15adc67b5e&transAbTest=ae803_5
רציתי משהו יותר עם משמעות/השראה (וגם בעברית, שדיירי הבית יבינו...),
נראה לי בסוף אני אבצע את הקיר הזה בסלון, ואז אוכל לכתוב מאמר חז"ל כלשהו.

ממליצה מאד על @מדבקאות
בימים האלה היא מעדכנת קטלוג חדש לפסח ולפי הטעימה שקיבלתי ברשימת התפוצה שלה,
זה הולך להיות משהו שווה ממש!
בנוסף, אפשר לעשות עיצוב אישי!!

• הוסף לסימניות
רעיון למשפט
שורה מתוך שיר של הרזאלים:

האם פינית בליבך מקום לטוב שעוד תגלה?
האם אתה מוכן לחסד שיביא איתו היום הזה...?

• הוסף לסימניות
אפשר גם אצלינו

• הוסף לסימניות
ממש תודה לכולן, עזרתן לי מאוד!

@תמר אהבתי את הרעיון של למלא בצבע בתוך טפט, במקום להדביק את הטפט עצמו. הצביעה בטוח תצא מספיק מדוייקת? הטפט מודבק מספיק טוב לקיר כדי למנוע נזילות קטנות של צבע?
אהבתי גם מאוד את הרעיון לטקסט של אדרבה - זה ממש הכיוון שאני מחפשת.
ספציפית זה נראה לי קצת "מחנך", אבל זה ממש הכיוון.

בעז"ה (אם התוצאה לא תצא מבישה) אעלה לכאן תמונות של הקיר הגמור.
רק שאני לא יודעת מתי זה יהיה, הקצב שלי...מותאם לתנאי החיים.

• הוסף לסימניות
ממש תודה לכולן, עזרתן לי מאוד!

@תמר אהבתי את הרעיון של למלא בצבע בתוך טפט, במקום להדביק את הטפט עצמו. הצביעה בטוח תצא מספיק מדוייקת? הטפט מודבק מספיק טוב לקיר כדי למנוע נזילות קטנות של צבע?
לא שאני באה לשכנע. אבל אם את חושבת על צבע, אז כנראה שאת לא מכירה מדבקות קיר.
האיכותיות והיפות שבהן מגיעות במט ונראה כצביעה מדויקת ויפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה