- הוסף לסימניות
כן אולי יש לכם להציע לה עבודהאחרי שנה וחצי נוספות מפתיחת האשכול
כן אולי יש לכם להציע לה עבודהאחרי שנה וחצי נוספות מפתיחת האשכול
אני מחפשת בתחום הנהלת חשבונות חשיבות שכר או מזכירותמה התחום שאת מחפשת?
יש לי בשבילך הצעת עבודה למחלקת גבייהאני מחפשת בתחום הנהלת חשבונות חשיבות שכר או מזכירות
תודהיש לי בשבילך הצעת עבודה למחלקת גבייה
השכר ההתחלתי הוא 7150 ואחרי חצי שנה עולה ל8500 משרה מלאה 8.5 עד17
פנסיה מהיום הראשון 14 ימי חופשה בשנה ואחרי שנתיים קרן השתלמות סביבת עבודה חרדית חלקית בחדר יש רק נשים....
אם מעניין אותך צרי איתי קשר באישי....
אפשר לשמוע פרטים ?תכתבי לי כשאת כאן ואני אכתוב את המספר שלי ואז אמחוק אותו אחרי דקה
תוכלי אולי לקשר אותי עם רוצה להיות זמרת?@רוצה להיות זמרת ו @פ.נ אני יכולה לקשר ביניכן בשיחה פרטית, רוצות?
אשמח
ואוווו מטורף שנשארת בסוף ועזבת רק אחרי כל כך הרה זמן.אני עברתי תחום ואני מחפשת כרגע בתחום המשחק והשירה הופעתי כבר 4 פעמים ועוד חודש יש לי הופעה
מחפשת מישהי מוכרת לבצע איתה דואט
יש למישהי את המייל האישי של חדוה לוי? או יעל כליפא? שירי נשיא?
כמובן שכן!
תודה רבה!ואוווו מטורף שנשארת בסוף ועזבת רק אחרי כל כך הרה זמן.
והגעת עד קיפול כביסה!! נצלנים ממש.
מצרפת לך את המייל של שירי-shiri0548477673gmail.com
אל תתיאשי, תנסי לחפש משהו שאת מתחברת באמת,סגנון המנהלים והעובדים.
בהצלחה
בעיר רמת גן ברחוב בן גוריוןאפשר לשמוע פרטים ?
באיזו עיר ומה השעות?
יש לך מייל שלהם ליצירת קשר ולשמיעת יתר הפרטים?בעיר רמת גן ברחוב בן גוריון
השעות 8.5 עד 5 בהמשך יש אפשרות להוריד אחרי כמה חודשי עבודה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים