איך להוסיף קמח מצה לעוגת טורט?

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון לעוגות טורט לפסח רק עם קמח תפו"א.
לפעמים הן יוצאות באמצע מעט דביקות וקצת לא אפוי (למרות כל שיטות האפיה וההטחה...)
לעומת זאת עוגה שיש בה גם קמח תפוא וגם קמח מצה, יצאה טוב יותר. מן הסתם כי הקמח מצה מייצב אותה.

שאלתי,
אם אני רוצה להוסיף קמח מצה למתכון המקורי שכולו קמח תפוא, איך לעשות את זה?
להחליף חלק? להחליף ביחס זהה?
או להוסיף בלי להחליף?
תודה!!

• הוסף לסימניות
אני משלבת חצי כמות קמח תפו"א חצי כמות קמח מצה
ממירה ככה הרבה מתכונים של כל השנה שמכילים קמח. יוצא מעולה!
יכולה להמיר ביחס זהה חצי מכמות קמח תפו"א המקורי שבמתכון לקמח מצה

• הוסף לסימניות
יכולה להמיר ביחס זהה חצי מכמות קמח תפו"א המקורי שבמתכון לקמח מצה
מעולה. תודה!
לכאורה אם אני מעדיפה להמיר כמות קטנה יותר, נגיד 1/4.(כדי לחסוך בקמח מצה). יהיה משמעותי לעוגה? יחזיק אותה יותר?

• הוסף לסימניות
אני קראתי בשם הקונדיטור בן עמי -החלפה של כל הקמחים בהתאמה לפסח:
שליש קמח מצה
שליש קמח תפו''א
שליש קמח שקדים

הוא טוען שעם המרה זו ניתן להפוך כל מתכון עוגה לפסחי לחלוטין

• הוסף לסימניות
אצלי כל המתכונים של הטורטים בפסח זה חצי כמות מהקמח תפוא וחצי קמח מצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה