ראיתי שאתה מחפש עוד דברים בפורום מוזיקהכן עכשיו רואה תודה רבה לכל המסיעים
יכול להוריד לי משהו??אתה מוריד?
אז אני לא צריך להוריד?
כן בטח יש לכם יעזור לי מאדדדראיתי שאתה מחפש עוד דברים בפורום מוזיקה
הי
מחשפים בדחיפות הופעות קליפים מוזיקה ארוכים של לפחות 20 דקות
סגנון של : מקהלת מלכות , : מוטי שטיינמץ , ישי ריבו, עקיבא תורגמן , קובי ברומר , דובי מיזלס , ארי היל , פיני אנהורן , בנצי שטיין ,יונתן שיינפלד , שרולי ונתנאל , ליפא שמלצר
קומזיצים , הופעות של קול חי , וקול ברמה
הופעות קיץ וכו'
למי שיש נשמח לקבל בפרטי או שתעלו קישור לגמבו / דרייב
עדיין רלוונטי?
יכול להוריד לי משהו??
בהורדה
כן שלח לי הודעה בפרטי עם פרטי המייל מה בדיוק צריךיכול להוריד לי משהו??
וואי תודה רבה רבה על העזרהבהורדה
וואי תודה רבה רבה על העזרה
פשוט מחכה לי שעות רבות של טיסה ואני מחפש למלאות בשירים . ובסרטונים {גם ארוכים}
מצורף קישור לג'מבו מייל (כבד מדי בשביל להעלות לכאן)- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
מישהוא יכול להוריד??
די דחוף
תודה רבהמצורף קישור לג'מבו מייל (כבד מדי בשביל להעלות לכאן)
מדובר בקובץ MP4 !
(יש להסיר כוכביות)
אתה יכול להביא לפה את התוכנה למשל דרך גמבו מיילהתוכנה שהביאו פה קודם
יש אפשרות שמה?מצטרפת
@אבי מירושלים יש אפשרות כזו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים