איך להוריד פלסטר מחתך שהודבק על גבה?

• הוסף לסימניות
לאחר חתך לילד שהודבק, נאמר לנו להוריד את הפלסטר אחרי 3 ימים ולהשאיר פתוח ולמרוח משחה אנטיביוטית.
החתך ממש על רוב הגבה מעל העין, ניסינו להוריד אך זה מודבק מאד חזק ונראה שכל שערות הגבה יתלשו...
הבו רעיון איך להוריד בלי לצער את העולל יותר מידי.
תודה!

• הוסף לסימניות
השערות יתלשו בכל מקרה.
אני יודעת שאומרים לא להוריד עד שיירד לבד.
?!
אולי כדאי לך לברר שוב ולהתייעץ.

• הוסף לסימניות
תנסו להרטיב את המקום - זה יוריד אותו ביתר קלות

• הוסף לסימניות
ניסיתי עם מעט מים ולא נראה שזז
אמרו להוריד אחרי 3 ימים ועברו כבר 4..

• הוסף לסימניות
תשאלי איש "הצלה" אולי יש להם רעיון.

• הוסף לסימניות
להוריד עם כיוון צמיחת השיער, ולא נגדו, שלב אחרי שלב.

• הוסף לסימניות
להמיס את הדבק עם צמר גפן טבול במים חמים.

חני

• הוסף לסימניות
בזמנו לאחר אינפוזיה, נתנו לי האחיות רפידת אלכוהול להמסת שאריות הדבק.
זה באמת המיס ברגע את הדבק והכל ירד מקסים.
גם אצל אחות קופ"ח יש רפידות כאלו.
אבל אני חושבת שצריך להיזהר ממגע עם הפצע הפתוח זה יכול לכאוב.

• הוסף לסימניות
יש לי קצת נסיון בזה - תנסי מים חמימים עם קמיל בלו לתינוקות להרטיב ולנסות לרכך ואחר כך למשוך את הפלסטר בכיוון צמיחת השיער במהירות - לגמור עם הכאב בשניה אחת ולא למשוך אותו המון ,קצת מציק אבל תשתדלי שיגמר תוך שניה בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה