איך להוריד שמן שרוף מסיר חדש?

• הוסף לסימניות
טיגנתי סופגניות בשמן אגוזים (מפסח... לפני שתשאלו בקשתי מבעלי להביא לי שמן מארון המצרכים וזה מה שהביא, ואני התעצלתי לקחת אחר...) וכנראה ששמן כזה עקשן יותר, הטבעתי את הסיר באמה וקרצפתי בברזלית למרות זאת השומן לא יורד, מה עוד לעשות?

• הוסף לסימניות
לאסטוניש יש תרסיס להסרת שומנים במכל כחול - ממליצה מאד! מעולה גם לניקוי התנור.
נראה לי שנוי היא זו שהמליצה עליו בבמה זו, ובכל שימוש אני מברכת אותה מחדש.

• הוסף לסימניות
נבדוק את הנושא.

• הוסף לסימניות
אם את אחרי ניסיון הרתחה של אבקת כביסה:eek: בסיר[ביעבוע וכל זה]+ צמר פלדה.
לסנו יש תרסיס שחור פורטה וליעקובי כנ"ל ,עושה פלאים.
יש גם את מיודענו שנוא נפשנו ה'סנט מוריץ' האימתני שרחוק מלהזכיר את שוויץ...;)

• הוסף לסימניות
יש שיטה מצוינת שמתאימה גם לניקוי של תנורים:
משפריצים סנט מוריץ (כן, כן, הדבר הנורא הזה...) ומיד מכסים את כל האזור המלוכלך בשקית ניילון פשוטה.
משאירים לשעה-שעתיים.
מה שקורה זה שלא מקבלים כאב ראש מהחומר, כי הניילון חוסם את האדים - מה שגם עובד חזק על השומן השרוף...
אחרי שעתיים מספיק לנגב עם מגבת נייר וה-כ-ל יורד.
והקרדיט לניק קופית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;913996:
לאסטוניש יש תרסיס להסרת שומנים במכל כחול - ממליצה מאד! מעולה גם לניקוי התנור.
נראה לי שנוי היא זו שהמליצה עליו בבמה זו, ובכל שימוש אני מברכת אותה מחדש.

הטוב בו שהוא לא מזיק לידים "כ כמו מסירי שומנים אחרים!

• הוסף לסימניות
יש את האסטוניש הכחול של יעקובי גם בנוזל קרמי. מעולה.
מאז שיש לי את זה לניקוי סירים, אין לי כבר צורך להשתמש בצמר פלדה.
תמיד טוב להשרות לילה או כמה שעות עם אמה ומים רותחים,
ובמקרים קשים להרתיח עם מים ומלח לימון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה