לימוד נהיגה איך להחנות רכב?

• הוסף לסימניות
למדתי שצריך להיות במרחק של פתיחת דלת מהרכב שמאחוריו אני רוצה להחנות ולסובב את כל ההגה ימינה/שמאלה-לכיוון של החנייה ולנסוע רוורס ואז כל ההגה לכיוון השני
האם יש איזו נקודה שאני אדע עד איפה לנסוע אחורה ברוורס?

• הוסף לסימניות
נראה לי שבתחילה זה רק סיבוב אחד ימינה/שמאלה (לא עד הסוף) עד שהרכב מגיע ל45 מעלות ואז עד הסוף לצד השני ואתה בפנים

• הוסף לסימניות
מסתכלים במראה השמאלית שהקצה האחורי של הרכב שלנו שעומד באלכסון ניצב בשווה לרכב שמאחוריו. לנו נשאר רק לסובב את ההגה עד הסוף ולהתיישר. מצורף שרטוט:
שלב א:
.. \ \

| |
שלב ב:
\ \
| |
למתקדמים, או במקרה שאין רכב מאחורינו, להסתכל במראה הימנית על הקצה האחורי של הרכב שיכסה קצת את המדרכה.

• הוסף לסימניות
האם יש איזו נקודה מסוימת שכשאני רואה אותה אני צריכה לעצור את הנסיעה לאחור?
כמו שלפי הנקודה של אמצע הוישרים אני יודעת שאני לא פוגעת במדרכה בנסיעה

• הוסף לסימניות
זה שאלה שרוב הנהגים לדעתי לא ידעו לענות עליה
זה שאלה מקסימום ללפני טסט
אבל אחרי זה פשוט לומדים לפי האינטואצייה
אבל בגדול מה שאמר לעיל סנץ נראה לי נכון

• הוסף לסימניות
אני ממש לפני הטסטס לומדת עכשיו חניות לכן אני שואלת כי אני לא יודעת כמה לנסוע אחורה בלי להיתקע במדרכה

• הוסף לסימניות
אני ממש לפני הטסטס לומדת עכשיו חניות לכן אני שואלת כי אני לא יודעת כמה לנסוע אחורה בלי להיתקע במדרכה
אני לא בטוח שזה ככה בכל הרכבים אבל אם המראה מכוונת אז מסובבים את ההגה כיוון החניה סיבוב שלם או סיבוב וחצי תלוי לפי החדות שצריך
ואז מישרים את ההגה נוסעים ברוורס עד שמראה הידית של הדלת האחורית מתחילה לעלות קצת על המדרכה ואז מסובבים את כל ההגה בהדרגה לכיוון השני

• הוסף לסימניות
שאני עושה חניה אני חוסם את כל הכביש,
סתם כי ככה יותר נוח לי לחנות.... יש ראיה יותר טובה.
אבל פעם מישהו נתן לי עצה עד שהמראה שלך במקביל לרכב שמלפניך...
אבל לא ניסיתי את זה אף פעם.
לא הבנתי איך זה קשור לכמה צריך לנסוע אחורה?

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח שזה ככה בכל הרכבים אבל אם המראה מכוונת אז מסובבים את ההגה כיוון החניה סיבוב שלם או סיבוב וחצי תלוי לפי החדות שצריך
ואז מישרים את ההגה נוסעים ברוורס עד שמראה הידית של הדלת האחורית מתחילה לעלות קצת על המדרכה ואז מסובבים את כל ההגה בהדרגה לכיוון השני
לא הבנתי
אם ככה אז חצי מהרכב על המדרכה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה