דגים איך להטביל סלמון במטבל ופירו"ל בלי טביעת אצבעות

• הוסף לסימניות
אני מטביל סלמון במטבל ואחרי זה בפירורי לחם.
הראשון עוד בסדר ונקי
אבל השני כבר מקבל טביעות אצבע, זאת אומרת המקום שאני מחזיק בו את הפרוסה מקבל סימן ולא נדבק שם

• הוסף לסימניות
אני מטביל סלמון במטבל ואחרי זה בפירורי לחם.
הראשון עוד בסדר ונקי
אבל השני כבר מקבל טביעות אצבע, זאת אומרת המקום שאני מחזיק בו את הפרוסה מקבל סימן ולא נדבק שם
ביד אחד טובלים ברוטב וביד השני טובלים בפירורי לחם כך יוצא שיד אחד נשאר נקי מהרוטב

• הוסף לסימניות
היד השניה נוגעת ברוטב של הדג

אולי לטבול את היד במים אחרי כל פרוסה

• הוסף לסימניות
היד השניה נוגעת ברוטב של הדג

אולי לטבול את היד במים אחרי כל פרוסה
לא הבנתי מה הבעיה
עם יד שמאל מכניסים את הדג לתוך הקערה עם הרוטב ומוצאים אותו מהקערה עם הרוטב ומכניסים אותו בקערה עם הפירורי לחם ואם היד ימין מכסים את הפירורי לחם על הדג ואז מוצאים את זה חזרה עם היד ימין למגש

• הוסף לסימניות
פשוט ביותר
נעזרים במזלגות
מזלג לרוטב ולהעברה לפירורי לחם ומזלג לפירורי לחם ולהעברה למחבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה