יש כאן פרצופים עם רעיונות מעניינים? אולי תעלו?כשם שפרצופיהם שונים...
לא התכוונתי לעצמי באופן אישי, כי יכול להיות שלי כיף לספור מכוניות אדומות, אבל מעניין לשמוע רעיונות של אנשי.איך אוכל להציע לך משהו?
איך ''לומדים'' את זה? נראה לי שאף פעם לא הצלחתי להירדם בנסיעה.אני למדתי לישון בנסיעה.
כמה לא מקורי, ככה יעיל.
האם נסעת במשך תקופות ארוכות נסיעות קבועות?איך ''לומדים'' את זה? נראה לי שאף פעם לא הצלחתי להירדם בנסיעה.
יש כדור שינה...איך ''לומדים'' את זה? נראה לי שאף פעם לא הצלחתי להירדם בנסיעה.
תודה. מעדיף בלי כדורים ....יש כדור שינה...
האמת שלא כנראה זה חלק מהסיבה.האם נסעת במשך תקופות ארוכות נסיעות קבועות?
כי אם לא, אז באמת קשה ללמוד את זה.
אם כן, יש טיפים.
זה לא חלק.האמת שלא כנראה זה חלק מהסיבה.
אני נוסעת יום יום ורוצה ללמוד.זה לא חלק.
זה ה-סיבה.
ומי שרוצה ללמוד כי הוא נוסע יומיום, שיעדכן.
א. הרפיה (יש תרגילים מוכרים, כמו נשימה מודעת - אני נושמת לאזור הזה והזה בגוף ונושפת החוצה את כל המתח... וכדו')אני נוסעת יום יום ורוצה ללמוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים