איך להכין אוטובוס?

• הוסף לסימניות
יש לי קרטון קשיח במיוחד, ואני רוצה להכין ממנו אוטובוס למשחק.
משהו שאפשר להסיע על הרצפה, וגם להכניס ולהוציא "נוסעים".
חשוב שיהיו חלונות, שקופים, שנראים כמו חלונות.
לגבי גלגלים, אני מתלבטת אם לעשות גלגלים אמיתיים, שבאמת יכולים להתגלגל, או פשוט לצייר גלגלים על הדופן.
כי אם אני עושה גלגלים אמיתיים, זה צריך להיות ממש חזק, אחרת זה ישבר בנסיעה הראשונה.
איך צובעים קרטון?
ועדיף, שלפחות חלק מהביצוע, יהיה כזה שבו אפשר לשלב את הילד (הוא בן שנה ותשעה חודשים).
אפשר לתת לי כיוון איך לעבוד עם זה?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לגבי החלונות, פשוט צריך לחתוך, אפשר להדביק מהחלק הפנימי שקף.
על איזה גודל את מדברת ?
גלגלים, הייתי הולכת על אמיתיים, וגם מכינה אופציה להשחיל חוט מקדימה / מאחורה שהילד יוכל למשוך והאוטובוס ייסע.
לצבוע ? כל צבע אקרילי מתאים, ומאמינה שגם גואש או צבעי אצבעות, אם את רוצה לתת לילד חלק מהחוויה. ניתן גם לצפות עם טפט.

דבק פלסטי מספיק חזק לקרטון, החסרון הוא זמן הייבוש. אולי עדיף דבק ביג.
ניתן לקנות בחנות יצירה מסוג ארטה, סרט נייר חום, שיש עליו מאחורה דבק כמו של בולים, (בהרטבה) ואז להדביק ממנו רצועות על כל ההדבקות, זה ייחזק אותן וייתן לזה גימור יותר יפה.

בגלל שזה צריך לעמוד בלחץ של הילד, כדאי לתת תומכים באמצע האוטובוס (מבפנים)

אם הקרטון העבה, הוא מה שנקרא קרטון אפור (לפחות 3 מ"מ), יכול להיות שכדאי בחיבורים לשים זוויות קטנות (קונים בטמבור) וברגים עם אום. אחרי שהדבק מתייבש.

• הוסף לסימניות
יש לי קרטון קשיח במיוחד, ואני רוצה להכין ממנו אוטובוס למשחק.
משהו שאפשר להסיע על הרצפה, וגם להכניס ולהוציא "נוסעים".
חשוב שיהיו חלונות, שקופים, שנראים כמו חלונות.
לגבי גלגלים, אני מתלבטת אם לעשות גלגלים אמיתיים, שבאמת יכולים להתגלגל, או פשוט לצייר גלגלים על הדופן.
כי אם אני עושה גלגלים אמיתיים, זה צריך להיות ממש חזק, אחרת זה ישבר בנסיעה הראשונה.
איך צובעים קרטון?
ועדיף, שלפחות חלק מהביצוע, יהיה כזה שבו אפשר לשלב את הילד (הוא בן שנה ותשעה חודשים).
אפשר לתת לי כיוון איך לעבוד עם זה?
תודה רבה.

באשכול הזה ישנן כמה דוגמאות:

https://www.prog.co.il/threads/יש-לכן-רעיונות-ליצירות-עם-ארגזים.374540/#post-5671672

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה