איך להכין סוכה יפה?

• פותח הנושא ck
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מתחילה פה אשכול של עצות ורעיונות לסוכות, איך לקשט את הסוכה בצורה יפה ואסטטית, חגיגית ומעניינת.
רעיון ראשון: לקנות ראנר או בד מבריק (יש להשיג לפי 10 ש"ח למטר), עם אזיקונים קטנים לתפוס ולכווץ במרחק מטר או יותר, מסביב לסוכה. כעין וילון מלכותי. ניתן בתחתית האזיקון להשחיל תפוח או רימון צבעוני מקלקר (ניתן לקנות בחנויות בשקלים בודדים) לתוספת יופי.
רעיון שני: לקנות ראנר יפה, לתלות על קיר נבחר או על כל הקירות, פס מלמעלה כלפי מטה, משני צידי הקיר (לא צמוד לשוליים). ניתן בדרך זו לחלק את הקיר ל-3 חלקים, ואז קל יותר לתכנן היכן להדביק את הקישוטים היפים יותר, החשובים והמרכזיים, והיכן להצמיד את הקישוטים הפחות מיוחדים (בצדדים). העבודה קלה מאד, והסוכה יוצאת מדהימה. מספיק להצמיד את הראנר למעלה ולמטה בלבד.
מחכה לרעיונות מעניינים נוספים.
הכנות נעימות

• הוסף לסימניות
אני קופצת טרמפ על האשכול...
אני מוכרת קישוטי סוכה, פרחים-כוכבים עבודת יד בכל מיני צבעים וגדלים, מנייר מבריק, זרחן ומטלי, שמאוד מוסיפים לסוכה [העלתי תמונות בשנה שעברה]

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות ערכות ליצירת קישוט סוכה.
משהו כמו דקופאז' (יש עוד כזה היום???)
או כל דבר אחר - לא עבור ילדים.
אני רוצה להכין כדי לקשט את הסוכה שלנו. כרגע יש לי רק קישקושי/וטי ילדים. (מתוקים!)

• הוסף לסימניות
ניתן להשיג אצלי מקרטון או מעץ, שער וילנא כעין דקופאז' עם אבני סוורובסקי. אתמול העליתי תמונה בפורום שיווק. המחירים זולים. ניתן להזמין גם גדול.

• הוסף לסימניות
למי שבונה סוכה חדשה (מתאים לקרשים חלקים ויפים) - מומלץ לצבוע את הסוכה. אני צבעתי את הסוכה בצבע שמנת. בשנה הראשונה זו עבודה קשה.. אבל אחר כך כל שנה הסוכה מוכנה ומזומנה, אין צורך לתלות סדינים ולמתוח, והקירות מאירים ויפים.
חג שמח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1074265:
למי שבונה סוכה חדשה (מתאים לקרשים חלקים ויפים) - מומלץ לצבוע את הסוכה. אני צבעתי את הסוכה בצבע שמנת. בשנה הראשונה זו עבודה קשה.. אבל אחר כך כל שנה הסוכה מוכנה ומזומנה, אין צורך לתלות סדינים ולמתוח, והקירות מאירים ויפים.
חג שמח!

ואיך תולים את הקישוטים? עם נעצים? החורים לא בולטים בשנים הבאות?

• הוסף לסימניות
יתן להשיג אצלי מקרטון או מעץ, שער וילנא כעין דקופאז' עם אבני סוורובסקי. אתמול העליתי תמונה בפורום שיווק. המחירים זולים. ניתן להזמין גם גדול.
אולי תפרטי- נשמח לשמוע-
החומר צבוע? ההרכבה פשוטה או מורכבת? איפה את משווקת?
מהם הגדלים וכו'...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בבית את הרעיון שCK העלתה. עשיתי את זה מאלבד כל 30 ס"מ בערך עשיתי במכונה 2 תכי כווץ וכווצתי.
הוספתי תפוחים וענבים קטנים. יצא מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1074268:
אולי תפרטי- נשמח לשמוע-
החומר צבוע? ההרכבה פשוטה או מורכבת? איפה את משווקת?
מהם הגדלים וכו'...

גודל מוצר מעץ (הרכבה קלה יותר ועמיד יותר) - 230 ש"ח. בבני ברק בקניה ישירה אצלי ניתן לקבל הנחה.
קיים מוצר דומה מאד, מקרטון, אבל יש בו יותר עבודה, וכמובן פחות מסיבי. מחירו 80 ש"ח, ומרשים כמו העץ.
המוצר עץ מורכב על בסיס צבוע בלכה כהה, שנותן קונטרסט מיוחד, ובשילוב התלת מימד יוצא מיוחד ומרשים. לאחר ההרכבה ניתן לצבוע את כל הקישוט בלכה שקופה, אבל לא דחוף. גודל המוצר 30/40 ס"מ, וניתן להזמינו בגודל שונה בתוספת תשלום (תלוי בסוג המוצר ובגודל). למי שמעוניין, ניתן גם לקנות את המוצר מוגמר בתוספת תשלום.
לכל ערכה מוצרפות הוראות הרכבה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתם יכולים להעלות תמונות להמחשה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1074251:
אני קופצת טרמפ על האשכול...
אני מוכרת קישוטי סוכה, פרחים-כוכבים עבודת יד בכל מיני צבעים וגדלים, מנייר מבריק, זרחן ומטלי, שמאוד מוסיפים לסוכה [העלתי תמונות בשנה שעברה]

אנא, צרפי קישור.

• הוסף לסימניות
מצ"ב תמונה של המוצר בעץ.

קבצים מצורפים

• ערכת הרכבה לסוכה תלת מימד.JPG
    3.3 MB · צפיות: 115
  • הוסף לסימניות
שכחת לרשום שאפשר להכיס איזה תמונה שבוחרים
חשוב להדגיש את זה

• הוסף לסימניות
אולי תעלו לפה את תמונות של כל הכיווצים שאתן מדברות עליהם?
תמונה אחת שווה אלף מילים. במקום הסברים והסברים, הכי ברור זה לראות תמונה...

• הוסף לסימניות
יש למישהו עצה איך לתלות קישוטים בסוכה שהיא חלק מחדר \ סלון?
ולא רוצים לקלקל את הקירות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלאכי;1074506:

מסקינטייפ אולי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלאכי;1074506:

דבק טיק-טק (של מורות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck;1074267:
ואיך תולים את הקישוטים? עם נעצים? החורים לא בולטים בשנים הבאות?

אצל הורי תולים קישוטים עם נעצים כבר 30 שנה באותה סוכה, ולא, החורים לא בולטים, גם אחרי כ"כ הרבה שנים. אפשר לנסות להכניס נעץ במקום שכבר יש בו חור, וכך לשמור עוד יותר על הסוכה.

אגב, אני אוהבת הרבה יותר את המראה של סוכת עץ, מאשר סוכה עם סדינים. העץ נותן אווירה מיוחדת יותר, "סוכתית". עניין של טעם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה