פרווה איך להכין צבע מאכל ורוד עם צבע מאכל טבעי לקצפת ורודה?

• הוסף לסימניות
להאמין שיין כשר מופק מעכברים וחולדות טחונים
וצבע מאכל כשר מופק מחרקים טחונים
זה אמונה תפילה,
לא כתבתי שיין מופק מזה
כתבתי שכשדורכים את הענבים במכונות יש שם גם חולדות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באמת?
ראית בעינים או שסיפרו לך סיפורי בלהות?
לא הייתי שם
ראיתי בסרטון זה מאוד הגיוני כשבוצרים ע"י בוצרת
ואותו דבר כשמוסקים זיתים בבוצרת
מצ"ב סרטון

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקללת את הרגע שנכנסתי לאשכול הזה. מה יהיה עם כל הג'לים הטעימים שאני כ"כ אוהבת? . . .

• הוסף לסימניות
בלת"ק.
אנחנו מכינים בבית את הקצפת עם תותים. זה מוסיף גם טעם וגם צבע.
וכל הכבוד שאת מקפידה לא להכניס צבע מאכל מלאכותי - זה מוכח כמסרטן. במדינות רבות באירופה זה מחוץ לחוק!!!

• הוסף לסימניות
כי זה לא בריא
צבע מאכל אדוםE120 מיוצר מזבובים מיובשים שנטחנו
מקור?

זה באמת נשמע לך נכון? אם זה היה נכון, לא היה על זה הכשר
ומי אמר שזבובים הם לא בריאים? במה הם שונים מעוף ודג? (כמובן לא ליהודים)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בקיצור מסקנה שלי תמיד יותר בריא הצבע מאכל הטבעי ואם יש אפשרות להשתמש בטבעי למה לא?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי התעשייתי
אבל מוכרים היום אבקות צבע מאכל המופקות מירקות ופירות

כמו כן תמי בן דוד פרסמה בזמנו מתכון להכנת צבע זה .

• הוסף לסימניות
כי זה לא בריא
צבע מאכל אדוםE120 מיוצר מזבובים מיובשים שנטחנו
והעדה החרדית גם נתנה לזה כשרות, ואף הם מאכילים בזה את גדולי הרבנים בעם ישראל....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה היה בהשראת המצב- הכל בהומור- אני רצתי לבדוק במזווה על כל המוצרים האדומים- ומודבר כאן בחירטוט מהסרטים....
תביא לי מוצר בבקשה שיש בזה צבע מאכל E120 בהשגחת העדה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה