מרדכי היהודי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לי מקרו שאני צריך לייצא אותם לקובץ התקנה כמו VISTO או איזה קובץ התקנה אחר שיוכל להתקין את זה בקלות למחשבים אחרים.
מישהו יודע כיצד עושים זאת?
תעתיק את הקובץ של המאקרו, ותיצור לו קובץ התקנה באמצעות התוכנה הזו innosetup-5.6.1 (התוכנה באנגלית אך ההתקנה עצמה ניתן לבחור שתהיה בעברית.) החיסרון היחידי שכמדומני שספריית המאקרו נמצאת ביוזרס ואז תצטרך בכל התקנה לשנות בנתיב את שם המשתמש, אצרף לך דוגמא באישי למשהו שפעם עשיתי.יש לי מקרו שאני צריך לייצא אותם לקובץ התקנה כמו VISTO או איזה קובץ התקנה אחר שיוכל להתקין את זה בקלות למחשבים אחרים.
הכונה לקובץ נורמל של התבנית?תעתיק את הקובץ של המאקרו.
ה EHS הזה קיים עדיין? מה האתר שלו?הנה התוכנה בעברית
זה הקישור בתוכנה.ה EHS הזה קיים עדיין? מה האתר שלו?
זה מייבא גם את סרגל הכלים או רק את המקרו?זה אמור להיות קובץ dotm בנתיב הזה C:\Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Word\STARTUP
רק תשנה את Username לשם המשתמש שלך.
ה EHS הזה קיים עדיין? מה האתר שלו?
זה רק את המאקרו. בנוגע לסרגל כלים לא מצאתי פתרון להתקנה אלא צריך לייבא אותו לוורד, כמו שתראה בדוגמא ששלחתי לך. אבל ודאי שיש אפשרות כזו.זה מייבא גם את סרגל הכלים או רק את המקרו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים