כללי איך להכניס קובץ PDF מרובה עמודים לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
מישהו אולי יוכל לעזור לי להכניס קובץ PDF מרובה עמודים לאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש איזשהו סקריפט חינמי שיכול לעזור לי בזה.
השאלה איך אני משיג אותו?
ואם הוא בכלל עובד על תוכנה בעברית?

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש איזשהו סקריפט חינמי שיכול לעזור לי בזה.
השאלה איך אני משיג אותו?
ואם הוא בכלל עובד על תוכנה בעברית?

• הוסף לסימניות
בתוך אינדיזיין בוינדוס > אוטומטי > סקריפט לעבעל > סקריפט יש שם סקריפט בשם פלייס מולטיפייג' PDF להפעיל אותו.
(סליחה על התרגום הגרוע)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

משום מה אני לא רואה את הסקריפט המדובר, היכן בדיוק הוא אמור להיות???

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

משום מה אני לא רואה את הסקריפט המדובר, היכן בדיוק הוא אמור להיות???

• הוסף לסימניות
אוקיי
נראה לי שמצאתי...

• הוסף לסימניות
תחת התפריט וינדוס > אוטומיישן יש חץ קטן עם 3 פריטים האמצעי הוא סקריפט לאבעל > נפתח תיבה עם 3 כרטיסיות הימני הוא סקריפטס שם יש רשימת סקריפטים ביניהם "פלייס מולטיפיעג' פי די אף.
בהצלחה ר' א.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;505494:
תחת התפריט וינדוס > אוטומיישן יש חץ קטן עם 3 פריטים האמצעי הוא סקריפט לאבעל > נפתח תיבה עם 3 כרטיסיות הימני הוא סקריפטס שם יש רשימת סקריפטים ביניהם "פלייס מולטיפיעג' פי די אף.
בהצלחה ר' א.

יש לי cs3.
כל מה שהסקריפט הנ"ל עושה אצלי הוא לזרוק את כל הPDF בישור לשמאלה ולמעלה. לא בתוך שום תיבה, בין הייתה , בין לא היתה.
מה שלא מאפשר שום עבודה עם הPDF בלי לעבור עמוד עמוד להתאימו.(אלא אם הכל ממש באותו גודל של מסמך הPDFׂ).

החמצתי משהו?

• הוסף לסימניות
הוא מכניס את כל העמודים שבקובץ הפי די אף יש אפשרות לבחור באיזה קובץ (פתוח) זה ישליך את הדפים, או בכלל בקובץ חדש.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה