איך להמיר קבצי HD?

• הוסף לסימניות
קיבלתי קבצי HD עם סיומת MTS, ואני אמור לשלב את זה בסרט שאני מייצא ל-DVD, באיזה תוכנה מומלץ לי להמיר אותם לפורמט AVI או MPEG2 ושישאר באיכות טובה?
ניסיתי להמיר ב-format factory אבל הוא גם הוריד את הפסקול, וגם התוכנת עריכה מתקשה לקרוא אותו.
אגב, אני לא עורך עם פרימייר, אלא עם avid liquid.
אשמח להיעזר בעצתכם, תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אדובי מדיה אנקודר CS5. אם הוא מקבל קבצי MTS אתה יכול להמיר עם קאטים(מכניסים את כל הקבצים והוא עושה להם אקספורט לפורמט הרצוי אחד אחרי השני)
אבל אם אתה עובד עם ליקוויד, נסה דרך xrecieve לבדוק האם הפורמט הזה נכנס לתוכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;572380:
אבל אם אתה עובד עם ליקוויד, נסה דרך xrecieve לבדוק האם הפורמט הזה נכנס לתוכנה.
מה הכוונה xrecieve? תודה.

הא.. מצאתי.. אבל זה לא נכנס לתוכנה.

• הוסף לסימניות
יש באדובי מדיה אנקודר אפשרות להפוך גם mxf לavi בקאטים ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;572383:
מה הכוונה xrecieve? תודה.

הא.. מצאתי.. אבל זה לא נכנס לתוכנה.
MTS, אם אני לא טועה זה הפורמט של סוני XDCAM/HDCAM
אם אלו קבצים שצולמו בדחיסה של AVCHD התוכנה שלך לא קוראת את הדחיסה הזו.
בכל מקרה, כנס לxrecieve. יש לך שם אפשרות לבחור פורמטים של מצלמות. תבחר XDCAM ותייבא את הקבצים דרך הbrowse. במידה וזה יצליח, יפתח לך סיקוואנס חדש עם כל הקבצים.
אם לא הולך לך תברר באיזה פורמט צילום(MTS זה הסיומת של הקבצים זה לא פורמט צילום) ואני יגיד לך אם התוכנה שלך תומכת בזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelcooen;572387:
יש באדובי מדיה אנקודר אפשרות להפוך גם mxf לavi בקאטים ?
כן. צריך רק לבדוק אם הוא ממיר גם את 2 מקורות הסאונד. כשאני המרתי לא היה צורך בסאונד אז לא בדקתי את זה.

• הוסף לסימניות
CS5 מכניס אותם בקלות, כמו קבצים רגילים, ואז מייצאים אותם כרגיל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;572861:
CS5 מכניס אותם בקלות, כמו קבצים רגילים, ואז מייצאים אותם כרגיל...

התכוונת לאדובי מדיה אנקודר שהוא מייצא mxf רגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה