נכתב ע"י גיטי 123;1475403:איזה מייקאפ איכותי ועמיד כן יורד ?
נכתב ע"י נענע;1475290:לי ירד עם קליה, אבל רק מיידי (שווה לנסות)
תמיד יש גרוע יותר:
פעם חזרתי ממכירת איפור עם מייקאפ והוא נפל בדרך הביתה ונשבר...
אבל הברוך היה כשהגעתי הביתה לראות אם אפשר להציל משהו---
ואז מרוב דכדוך הוא נפל על ערימת כביסה לבנה!!!
את ההמשך אני משאירה לכם....
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1475279:תנסו עם אוקסיג'ן לפני הכביסה
לי נשפך מייק אפ של ג'ייד וירד בלי שום בעיה אפילו אחרי מספר ימים....
בהצלחה!
מהמייקאפ של אסתי לאודר יש לשים ממש טיפהנכתב ע"י קידי;1475038:אני ניסיתי את המייקאפ של אסתי לאודר
ועל הפנים שלי זה נראה כמו חרסינה
כמו איפור של הצגות (למי שמבינה...)
אני משתמשת בקולור סטיי של רבלון ואני גם מכירה הרבה מאפרות שמשתמשות בו
אני אוהבת את המרקם.
לגבי הצבע מהבגדים ..הייתי מאד שמחה אם ימצא פתרון - כי לי גם הרבלון נטול שומן - לא ירד!
נכתב ע"י קופיריטרית;1476116:מהמייקאפ של אסתי לאודר יש לשים ממש טיפה
כשאת שמה בנדיבות זו התוצאה...
אני למדתי לשים ממש מעט ואז המראה מקסים ועמיד.
נכתב ע"י גרנולה;1476129:האם את ממליצה על שאר המוצרים שלה? אודמים??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים