כללי איך להעביר מאילוס' לפוטו שופ שיצא הכי ברור

• הוסף לסימניות
איך להעביר מאילוס' לפוטו שופ שיצא הכי ברור, עד עכשיו תמיד יצא חד גם שגררתי יש לי עכשיו C6 ואין לי מושג כל מה שאני מעבירה מאילוס' לפוטו שופ מגיע מטושטש ,בגרירה... העתקה...וכו' מה עושים???
תודה!!

• הוסף לסימניות
לייצא לPDF
ולייבא לפוטושופ

• הוסף לסימניות
זה לא עזר זה מגיע מפוקסל שבאילוס' זה מצוין אולי יש לי משהו בפוטו שופ.......

• הוסף לסימניות
העתקה מאילוס' לפוטושופ ובחירה ב-smart object.

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר זה מגיע לפוטו שופ מפוקסל מה אני עושה יש לי בעיה בפוטו שופ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stm3948;1199215:
זה לא עזר זה מגיע מפוקסל שבאילוס' זה מצוין אולי יש לי משהו בפוטו שופ.......

קודם כל כל צורה או אובייקט תמיד באילוס' יהיו יותר ברורים מפוטושופ.
מסיבה שכולנו יודעים אילוס'=וקטורי פוטושופ=פיקסלים.
אני ניסיתי לייצא לPDF ולייבא לפוטושופ זה יצא הרבה יותר ברור מלהעתיק.

• הוסף לסימניות
רק אוביקט חכם. יבא ואז בוחרים את הקובץ של האילוס.
אם זה יוצא מפוקסל זה בגלל שהקובץ של הפוטושופ אינו ברזולוציה הנכונה. התצוגה בפוטושופ היא בפיקסלים לפי המידות והDPI.
אם רוצים לבדוק אם זה איכותי לוחצים על CTRL 1 ואז מקבלים את התצוגה ב100% שזה פיקסל קובץ מוצג לפיקסל מסך ואז רואים את זה כמו שזה אמור להיות איכותי. אם זה ממש קטן אז לא הגדרתם את הקובץ שלכם נכון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה