עזרה איך להקליט מסך עם מצגת ווידיאו שרצים במקביל?

• הוסף לסימניות
יש לי מצגת וקובץ וידיאו נפרד ובו נאום על הנושא שבמצגת. רוצה לחבר את שניהם לוידיאו אחד. חשבתי להקליט מסך ולהריץ את המצגת תוך כדי הרצאה, אבל בתוכנות שניסיתי ברגע שאני לוחצת כדי להעביר מסך הוידיאו עובר מאחורי חלון המצגת ורק הסאונד עובד. למישהו יש פיתרון? אשמח מאוד!!

• הוסף לסימניות
למה אתם קוראים "מצגת", וידאו?
א"כ משתמשים עם תוכנה לעריכת סרטים לשלב את האודיו והוידאו.
הקלטת מסך תתן תוצאה לא איכותית.

• הוסף לסימניות
מצגת- קובץ pdf, והוידיאו ושל המרצה הוא mp4. איך אני משלבת בינהם כך שהוידיאו יהיה בתצוגה מוקטנת בצד, אבל יפעל ברצף, כשברקע שקופיות מותאמות שאני יעביר באופן ידני? ניסיתי להקליט כך בזום ובקנבה, אבל בלחיצת העכבר הראשונה (בשביל להעביר לשקופית הבאה) נעלם לי הוידיאו מתצוגת המסך המוקלט. מחפשת דרך כביכול ׳לקבע׳ את הוידיאו, כך שיפעל ברצף, אבל יאפשר לי לעבוד ׳מאחוריו׳ שהרקע יהיה גמיש לשינויים ולהעברת שקופיות. יש כזו אופציה? מקווה שהובנתי:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה