איך להשבית את המקלדת הראשית בלי להשבית מקלדת עם חיבור יואסבי

• הוסף לסימניות
אני נצרך להשבית את המקלדת המחוברת למחשב ללא השבתת מקלדת מחוברת
כיצד לעשות זאת?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש חלק מסויים במקלדת שצריך להחליף ואעשה זאת בהקדם. אבל לבינתים אני מניח מקלדת אחרת מעל. וצריך שהמקלדת הישנה לא תהיה לחיצה.
אני חושש להתעסק עם נטרול פיזי בעצמי בלי שאני מתמצא בחומרה של המחשב מספיק.

• הוסף לסימניות
תראה את זה https://www.youtube.com/watch?v=8SmytOiX-lQ

אם אתה לא יכול לראות, אני יסכם לך:
תעדכן את מנהל ההתקן של המקלדת הפיזית (standard ps/2) ממיקום במחשב > מתוך רשימה > תבחר סתם איזה מנהל התקן, תאשר ותפעיל מחדש (יכול להיות שגם הטאצ'פד לא יעבוד).
הרעיון ברור - אתה מתקין לה דרייבר לא מתאים ואז היא לא עובדת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה לא פשוט לבטל מנהל התקן ספציפי במנהל ההתקנים?

• הוסף לסימניות
יש כזאת אופציה בוודאות.
אין לי חלונות כעת כדי לבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
אז כשיהיה לך תבדקי שוב ביסודיות, כי לי זכור שאין אפשרות 'קונבנציונלית' לגבי המקלדת, אלא כמו שכתבתי למעלה
ברגע שמחברים מקלדת חיצונית מנהל ההתקנים מציג 2 התקנים, ואז ניתן לנטרל את אחד מהם. בוודאות.

• הוסף לסימניות
אז כשיהיה לך תבדקי שוב ביסודיות, כי לי זכור שאין אפשרות 'קונבנציונלית' לגבי המקלדת, אלא כמו שכתבתי למעלה
אגב, רעיון נוסף, אם אתה מבין קצת בבקרת הביוס, ביוס היא המערכת שעולה לפני חלונות, שם ניתן לבטל מקלדת פנימית לחלוטין ממש כמו ניתוק פיזי.

• הוסף לסימניות
ממש עכשיו בדקתי, קליק ימני, ובחר ב"הפוך מנהל התקן ללא זמין"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה