אי אפשר לנטרל את המקלדת, המחשב יתקין אותה מחדש בכל הפעלה מחדשלמה לא פשוט לבטל מנהל התקן ספציפי במנהל ההתקנים?
אתה יכול לנסות להשהות אותה. לא למחוק מנהל התקן.אי אפשר לנטרל את המקלדת, המחשב יתקין אותה מחדש בכל הפעלה מחדש
אז כשיהיה לך תבדקי שוב ביסודיות, כי לי זכור שאין אפשרות 'קונבנציונלית' לגבי המקלדת, אלא כמו שכתבתי למעלהאין לי חלונות כעת כדי לבדוק את זה.
ברגע שמחברים מקלדת חיצונית מנהל ההתקנים מציג 2 התקנים, ואז ניתן לנטרל את אחד מהם. בוודאות.אז כשיהיה לך תבדקי שוב ביסודיות, כי לי זכור שאין אפשרות 'קונבנציונלית' לגבי המקלדת, אלא כמו שכתבתי למעלה
אגב, רעיון נוסף, אם אתה מבין קצת בבקרת הביוס, ביוס היא המערכת שעולה לפני חלונות, שם ניתן לבטל מקלדת פנימית לחלוטין ממש כמו ניתוק פיזי.אז כשיהיה לך תבדקי שוב ביסודיות, כי לי זכור שאין אפשרות 'קונבנציונלית' לגבי המקלדת, אלא כמו שכתבתי למעלה
עשית הפעלה מחדש?? מקלדת??ממש עכשיו בדקתי, קליק ימני, ובחר ב"הפוך מנהל התקן ללא זמין"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים