איך להשתפר בציור ידיים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
לאחרונה אני מתאמן הרבה, והיום חשבתי, אם כבר אני מתאמן, אז לשתף את כולם!
אז נכון להיום התאמנתי על הידיים, יש לי ה-מון להגיד בעניין, כל מיני דברים חשובים שדגתי מפה ושם. אבל בשביל לשתף אותכם בחלק הזה אני צריך לעשות סרטון בו אני מראה לכם מה ואיך ולמה, אחרת אני לא יצליח.. אולי יום אחד באמת אני יעשה סרטון..
בינתיים רציתי לשתף אותכם בעיקר בתהליך, ובכיוון המחשבה שלי כשאני מצייר ידיים. ובנוסף לתת לכם מאגר של ידיים מציירים שונים, בשביל שיהיה לכם על מה לעבוד, ובכלל, זה תמיד שימושי. את המאגר תוכלו למצוא בבלוג שלי בכתובת - http://yoelbarlev.blogspot.co.il/2013/12/blog-post.html

מה שאני ממליץ בחום על מנת להשתפר במהירות וביעילות זה פשוט להעתיק את הידיים מהתמונות שצירפתי בבלוג. וכן, את כולם! וכשאני אומר "להעתיק" אני לא מדבר על איורים סופר-מדוייקים, מה שמשנה פה זו לא האסתטיקה, לא צריך ציור נקי ויפה! מה שצריך לתפוס זו התנועה, הזרימה! והכי מהר שאפשר! אם אתם נתקעים על יד אחת יותר מ5 דק' זה אומר שאתם לא עושים את זה נכון וחבל על הזמן (ו-5 דק אני לארג', השאיפה שלכם זה לתפוס את היד ב-30-40 שניות!)

צירפתי דוגמא איך אני עושה את זה, כמו שאתם יכולים לראות, קודם מלאתי עמוד בידיים (את הידיים שלפתי ממאגר הידיים בבלוג) , אני לא יודע להגיד לכם כמה זמן בדיוק כל יד לקחה לי, אבל לא יותר מדקה , במקסימום הגדול דקה וחצי (אם נשבר לי השפיץ :D ) . כשסיימתי את זה, אני לוקח צבע אחר כדי שאני יוכל להבדיל בין הקווים, ועושה בניה.

החלק הזה של הבניה חשוב מאוד מאוד, ובחלק הזה תקחו את כל הזמן שתצטרכו! זה החלק שהכי ישפר אותכם.

אני מבטיח, שמי שעושה את זה כמו שצריך (פעם ביום, לפחות שעה), הידיים שלו השתפרו ברמות שהוא לא יאמין בכלל, ותוך שבוע! שווה לא?
אז יאללה לעבודה!
בהצלחה ;)

קבצים מצורפים

• 20131225_163738.jpg
    2.3 MB · צפיות: 51
  • 20131225_165416.jpg
    2.6 MB · צפיות: 43
  • 20131225_165648.jpg
    2.5 MB · צפיות: 36
  • 20131225_165923.jpg
    1.2 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
שמע אחי אתה תותח! איזו השקעה! יעזור לי מאוד!
אתה יכול לעשות את זה בצורה מסודרת לכל חלקי הגוף ופשוט להוציא ספר.
מחכים לעוד מדריכים כאלו!

• הוסף לסימניות
גדול!!!!!!!!!!
רק נשאר לך לפתוח אשכול נסיונות :eek:

• הוסף לסימניות
וואו!!!!!
תודה רבה!!!!!!!!!
(כבר יש לנו מה לעשות בזמננו הפנוי....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבע ווין;1156935:
תודה!
רק חבל שהבלוג סגור לי.

למי שהבלוג חסום שישלח לי בקשה במייל ואני אשלח לו.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
התחלתי,זה ממש כייף!
בשלב הבניה ,לא רואים ברור בדף המצורף,
האם הכוונה לבנות את האצבע כמלבן,תלת מיימד או כמלבן,אבל רק מה שרואים?
בתקווה ששאלתי מובנת.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;1157952:
התחלתי,זה ממש כייף!
בשלב הבניה ,לא רואים ברור בדף המצורף,
האם הכוונה לבנות את האצבע כמלבן,תלת מיימד או כמלבן,אבל רק מה שרואים?
בתקווה ששאלתי מובנת.
תודה מראש!

להינות זה טוב :)
בגדול את יכולה לפרק את האצבע לכל צורה שאת רוצה, מלבן או צילנידר (אני עושה צילינדר, פחות מסובך) מה שחשוב שזו תיהיה צורה תלת-מימדית ושהפרספקטיבה תיהיה נכונה ,כלומר למקם את הצורה שבחרת במרחב- אם האצבע מכוונת אלינו אז נראה את הראש שלה, אם אם היא מצביעה ליכוון ההפוך נראה את התחתית שלה. מקווה שהיתי ברור מספיק.

למעשה זה יהיה רעיון טוב אם תציירי יד בגדול ותפרקי את כולה בצורות ריבועיות, זה יחזק את ההבנה שלך במבנה התלת מימדי של היד. לפרק לצורות ריבעיות זה יותר מורכב אבל זה בהחלט שווה את ההשקעה. צירפתי דוגמא למה אני מתכוון.

קבצים מצורפים

• eb0fdd6f07ed97cab0893dd9b95de304.jpg
    KB 47 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת,אכן בניתי ממש כמו שהוסבר.
רק הסתבכתי בחיבור האגודל לכף היד.

גם כאן בדף האחרון המצורף,אני רואה צורה תלת מימדית בלתי מזוהה,שכניראה מורכבת מכמה צורות יחד,
קשה "לבנות" את זה כך מקוביה,יש דרך אחרת לחבר בין האגודל לכף היד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;1158032:
תודה על התשובה המפורטת,אכן בניתי ממש כמו שהוסבר.
רק הסתבכתי בחיבור האגודל לכף היד.

גם כאן בדף האחרון המצורף,אני רואה צורה תלת מימדית בלתי מזוהה,שכניראה מורכבת מכמה צורות יחד,
קשה "לבנות" את זה כך מקוביה,יש דרך אחרת לחבר בין האגודל לכף היד?

האגודל בהחלט חלק קשה ביד , ואני לא מתיימר להיות מומחה גדול בעניין -אני עושה את כל זה בדיוק כי אני מתאמן! אבל אני ינסה להסביר את הגישה שלי לעניין-
אני אוהב לפרק את האגודל ל 2 פרקים ,למרות שטכנית יש 3, הבסיס מבחינתי היא צורה עגלגלה וגמישה ואני מנסה לדמיין אותה בתלת מימד, כך שאם לדוגמא היד פתוחה לגמרי, הצורה הזאת נמתחת, ואם האגודל נכנס פנימה, הצורה הזאת מתכווצת.

אני לא יכול להיכנס יותר לפרטים בלי שזה יהפך למגילה. מה שאני ממליץ לעשות זה פשוט לבחון את האגודל שבורא עולם נתן לנו, ולנתח אותו, להבין מה האגודל יכול לעשות ומה הוא לא יכול לעשות. ובנוסף לעשות הרבה הרבה ידיים ובכך להפנים את ההבנה!

אני יודע שזה קצת מעורפל ולא ברור, נורא בעייתי מבחינתי להסביר את זה ככה בכתב ובלי דוגמאות. אבל סמכו עליי, תעתיקו הרבה, תחפשו להבין, והשאר יבוא לבד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1158087:
אבל סמכו עליי, תעתיקו הרבה, תחפשו להבין, והשאר יבוא לבד..
אני רק להגיד תודה.
ולציין את התפעלותי מהפרגון והנדיבות הכנה.
סומכים.. :)

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על השיתוף.

• הוסף לסימניות
מחילה על ההקפצה
סוף סוף קיבלתי פה מדפסת בהשאלה,
רק לזה חיכיתי כל הזמן, הדפסתי את הידיים להעתקה
ו---התחלתי השבוע לצייר ידיים וידיים וידיים,
כמו שאמרת, לפחות שעה ביום,
לנצל את הזמן שאני ממילא עם התינוקים על השטיח...

העתקתי דף מלא ידיים, כדקה כל יד
חלקם יצאו מכוערים ומעוותים להפליא!
עכשיו אמשיך לשלב הבניה
הכוונה קודם לצייר את כל הידיים מהר ואז לבנות?
או כל יד לצייר מהר ומיד לבנות אותה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1190350:
מחילה על ההקפצה
סוף סוף קיבלתי פה מדפסת בהשאלה,
רק לזה חיכיתי כל הזמן, הדפסתי את הידיים להעתקה
ו---התחלתי השבוע לצייר ידיים וידיים וידיים,
כמו שאמרת, לפחות שעה ביום,
לנצל את הזמן שאני ממילא עם התינוקים על השטיח...

העתקתי דף מלא ידיים, כדקה כל יד
חלקם יצאו מכוערים ומעוותים להפליא!
עכשיו אמשיך לשלב הבניה
הכוונה קודם לצייר את כל הידיים מהר ואז לבנות?
או כל יד לצייר מהר ומיד לבנות אותה?

קודם כל בהצלחה :)
אין פה ממש חוקי ברזל שאם לא תעקבי אחריהם אז לא תשתפרי. לא משנה באיזו דרך תעשי את זה את תשתפרי.
אני אישית עושה את זה בצורה הזו- לתפוס את הפוזה של היד, כלומר לא לחשוב על אסתטיקה אלא נטו התנועה, וכשאני ממליץ על לעשות את זה מהר זה בגלל שאם לוקחים את הזמן אז אוטומטית אנחנו מתעקבים על אסתטיקה.
מעל זה אני עושה בניה, ופה אני ממליץ כן לקחת את הזמן ולבנות את זה נכון מבחינת פרספקטיבה.
השלב האחרון הוא פשוט לעשות קו גימור, פחות חשוב כמה נקי הקו, יותר חשוב לנסות להרגיש את התלת מימד של היד. דמייני כאילו את 'מורחת' את עור היד על הבנייה.
אשתדל להעלות סרטון בו אני עושה כמה ידיים, ככה יהיה ברור יותר..
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
היידים שלי... אני משאירה מאחור.
אבל לבנות שלי, יש מצב למדריך וירטואלי שכזה?

אם תגיד כן, תודה.
וגם אם לא, הערכה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....