עזרה איך להתאים מטען למחשב...

• הוסף לסימניות
הלך לי המטען....
איך להתאים אני רואה שיש המון רמות וסוגים...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם קונים מקורי אז המוכר אמור לדעת מה להביא ואם קונים אוניברסלי כדאי לקחת את המחשב ולבדוק פיזית שיש את החלק שמתאים ושהוא גם מטעין ולא רק נותן חשמל

• הוסף לסימניות
נשמע הגיוני?
נראה אתר מוזר רק מטענים וכולם אותו מחיר....
משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
נשמע הגיוני?
כן. לא מכיר את האתר.

בגדול הוא לא צריך מטען 'מיוחד' ואפי' אוניברסליים יעבדו איתו.
מה שאת צריכה לבדוק זה בעיקר את תקע הכניסה שהוא נכנס למחשב שלך.
המטען שאת צריכה הוא 65W [שזה 20 *3.25] (לא פחות)

לדוגמה

• הוסף לסימניות
כן. לא מכיר את האתר.

בגדול הוא לא צריך מטען 'מיוחד' ואפי' אוניברסליים יעבדו איתו.
מה שאת צריכה לבדוק זה בעיקר את תקע הכניסה שהוא נכנס למחשב שלך.
המטען שאת צריכה הוא 65W [שזה 20 *3.25] (לא פחות)

לדוגמה
בדגמים שם לא מוזכר הדגם שלי
יש לי מה לחשוש?
כי הראש כניסה נראה תואם רק ש אולי המתח / חוזק המטען לא מתאים
הפחד שלי שזה יהרוס את הבטרייה של המחשב...

• הוסף לסימניות
אין מה לחשוש, אם את רוצה להיות יותר רגועה פשוט תדברי איתם בטלפון או תשלחי להם שאלה.
סורי על החפירה...
עכשיו אני נזכרת שהמקורי הוא 45W ומה שאני רואה ש 65W נקרא תואם ..
ועוד ש45W יותר יקר ...(שווה את ההשקעה?)

• הוסף לסימניות
שווה את ההשקעה?
אם השאלה היא אם שווה השקעה בין מקורי לחליפי, יש מה לדון, הכל תלוי כמה ההפרש במחיר וכמה אתם מוכנים להשקיע כרגע.
אם שניהם מקוריים ומה שהוא נקרא תואם זה רק בגלל שהוא לא 45W אין סיבה לשלם יותר על ה45W.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה